Καστοριά

Δήλωση υποψηφιότητας Χαράλαμπου Καραταγλίδη

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες,

Με υπερηφάνεια και αίσθημα ευθύνης, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, στο πλευρό του άξιου περιφερειάρχη μας Γιώργου Κασαπίδη και έχω την τιμή να διεκδικήσω την εκπροσώπησή σας σε αυτήν την σημαντική θέση.

Η Καστοριά είναι ο τόπος που αγαπώ και μεγάλωσα και η ευημερία των κατοίκων της είναι η απόλυτη προτεραιότητά μου. Με βαθιά πίστη στη δυναμική και την ευκαιρία ανάπτυξης που κρύβει η περιοχή μας, δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την προώθηση της Καστοριάς προς την κατεύθυνση της ευημερίας και της ανάπτυξης.

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι πολλές, αλλά πιστεύω ότι μαζί, με καινοτομία και δυναμική δράση, μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να δημιουργήσουμε μια ακόμα καλύτερη Καστοριά. Η προτεραιότητά μου είναι η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, η δημιουργία θέσεων εργασίας, η προώθηση του πολιτισμού και του τουρισμού, καθώς και η ενίσχυση των κοινωνικών δομών και των υπηρεσιών υγείας και εκπαίδευσης.

Σας καλώ να σταθούμε μαζί και να συνεργαστούμε, να μοιραστείτε μαζί μου τις ιδέες, τις προτάσεις και τις ανησυχίες σας, για μια ακόμα καλύτερη Καστοριά. Στηριζόμενος στην εμπειρία μου, θα εργαστώ αδιάκοπα για να διασφαλίσω ότι οι φωνές σας θα ακούγονται, θα λαμβάνονται υπόψη και θα προασπίσω τα συμφέροντα και τις ανάγκες της περιοχής μας με πολιτικές που θα οδηγήσουν σε μια βιώσιμη και ευημερούσα Καστοριά.

Είμαι διαθέσιμος να σας ακούσω, να απαντήσω σε ερωτήσεις και να ανταποκριθώ σε οποιαδήποτε ανησυχία ή ανάγκη έχετε. Η υποστήριξή σας και η εμπιστοσύνη σας είναι ανεκτίμητες για μένα. Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε μια καλύτερη Καστοριά για όλους.

Σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να είμαι ο εκπρόσωπός σας στον περιφερειακό συμβούλιο της Δυτικής Μακεδονίας.

Back to top button