Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Συνεχίζονται οι συναντήσεις της ομάδας Κεπαπτσόγλου με τους συλλόγους του δήμου (φωτογραφίες)

Με στόχο την ενδυνάμωση των ήδη εξαιρετικών σχέσεων της δημοτικής Αρχής με τους πολιτιστικούς συλλόγους του δήμου μας, αλλά και τη γνωριμία αυτών με τους νέους υποψήφιους μας, πραγματοποιείται σειρά συναντήσεων των μελών του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον πολίτη» με εκπροσώπους των συλλόγων.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Τοκατλίδης, Χρήστος Εμμανουήλ, Αργυρώ Κοσκινάρη, Ζωή Μπατσέλα  και Αναστασία Πάντου Τόλιου βρέθηκαν με την πρόεδρο Βαΐτσα Τζήκα Δόλλα και τα μέλη του συλλόγου «Η Διαμαντόνυφη». Ενός συλλόγου με εξαιρετικά δραστήριες γυναίκες που προσπαθούν με τις δράσεις τους να διατηρήσουν όλα τα ήθη και έθιμα του Κωσταραζίου και να αφήσουν μια παρακαταθήκη για τις νέες γενιές.

Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και στους Αμπελόκηπους όπου οι υποψήφιες  Αργυρώ Κοσκινάρη, Ζωή Μπατσέλα, Αγνή Νατσούλη, Στέλλα Μουτζίκη και Αναστασία Πάντου Τόλιου συναντήθηκαν με μέλη του συλλόγου ΠΕΛΣΑ και ενημερώθηκαν για τις συνεχείς και ποικίλες δράσεις τους που δίνουν άλλη ζωντάνια στο χωριό, τους κατοίκους του αλλά και ολόκληρο τον Δήμο Άργους Ορεστικού.

Ακολούθησε συνάντηση με την πρόεδρο Ευαγγελία Φωτοπούλου και τα μέλη του εκπολιτιστικού συλλόγου Μηλίτσας, μια παρέα νέων ανθρώπων ηλικίας 18 έως 24 χρονών, που εδώ και λίγους μήνες έχουν αναλάβει τα ηνία του, κρατώντας τον σύλλογο ζωντανό και δημιουργικό.

Οι υποψήφιοι Γιούλα Αντωνίου, Χρήστος Εμμανουήλ, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Αργυρώ Κοσκινάρη, Αγάπη Κράλλη, Γιώργος Μαρτίνος, Στέλλα Μουτζίκη, Ζωή Μπατσέλα, Αγνή Νατσούλη, Αναστασία Πάντου Τόλιου, Ηλίας Τοκατλίδης και Νίκος Χατζηκυριακίδης βρέθηκαν και συζήτησαν με τα μέλη της Φιλοπτώχου αδελφότητος Κυριών, ενός συλλόγου που λειτουργεί από το 1908 και προσφέρει ιδιαίτερα σημαντικό ανθρωπιστικό και φιλανθρωπικό έργο. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την πρόεδρο Κλειώ Μουτιάδου και τα μέλη του Συλλόγου «Η Κύζικος» που ιδρύθηκε το 1983 από Μικρασιάτες πρόσφυγες. Ένας ιστορικός σύλλογος που διατηρεί ζωντανή τη μνήμη των προγόνων και τη μεταδίδει στις επόμενες γενιές.

Επίσης, σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα πραγματοποίησαν συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Άργους Ορεστικού, ενός από τους σημαντικότερους πυλώνες της ιστορίας, της παράδοσης και του πολιτισμού μας, όπως και με τον πρόεδρο Κώστα Αδάμ και μέλη του συλλόγου «Η ΟΡΕΣΤΙΣ», που αποτελεί μια πραγματική εγκυκλοπαίδεια της ιστορίας και του πολιτισμού του Άργους Ορεστικού. Τέλος, συναντήθηκαν με την πρόεδρο Βίκυ Σπυροπούλου και μέλη του συλλόγου «Αργέσται», θεματοφύλακα της παράδοσης της πόλης μας και πρωτοπόρου στις πολιτιστικές δράσεις.

Διαμαντόνυφη
ΠΕΛΣΑ
Σύλλογος Μηλίτσας
Εύξεινος Λέσχη Άργους Ορεστικού
Κύζικος
Αργέσται
Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών 2
Ορεστίς

 

Back to top button