Κόσμος

Μόνο ένα άτομο πήγε στην παράστασή της: Το μοιράστηκε δημοσίως και προκάλεσε κύμα συμπαράστασης – Τι λέει η μοναδική θεατής που πήγε να την δει

Γνωστοί κωμικοί πρόσφεραν την υποστήριξή τους σε ηθοποιό που έγραψε ότι μόνο ένα άτομο παρακολούθησε την παράσταση της στο Φεστιβάλ Fringe του Εδιμβούργου, σύμφωνα με τον Independent.

Του

Η ηθοποιός και συγγραφέας Georgie Grier δημοσίευσε στο X, παλαιότερα γνωστό ως Twitter: «Υπήρχε ένα άτομο στο κοινό μου σήμερα στο μονόλογο «Sunsets» στο #edfringe. Είναι μια χαρά, έτσι δεν είναι; Είναι εντάξει…?”

Η ανάρτηση, η οποία περιελάμβανε μια φωτογραφία της ηθοποιού να κλαίει, τράβηξε την προσοχή των κωμικών Dara O Briain και Jason Manford. O Briain απάντησε: «Όλοι το έχουμε περάσει. Πολλές φορές χρειάστηκε να κεράσω ένα ποτό στο κοινό μου, για να τους ευχαριστήσω που ήρθαν».

Ο Manford απάντησε με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα, στο οποίο είπε: «Είναι απολύτως φυσιολογικό να είσαι λίγο αναστατωμένη ή ενοχλημένη ή τσαντισμένη γι’ αυτό. Συμμετείχα το 2004-5 και η πρώτη εβδομάδα νομίζω ότι ήταν απλά νεκρή. Καθόμουν έξω στη βροχή και περίμενα και ο κόσμος δεν ερχόταν. Πόσο μου κοστίζει αυτό; Τι κάνω εδώ; σκεφτόμουν. Αλλά, είναι μόνο η αρχή, αυτό είναι όλο. Αύριο θα είναι καλύτερα και η επόμενη εβδομάδα θα είναι καλύτερη. Απλά απόλαυσε τη διαδρομή».

Μεταξύ των άλλων δημοσίων προσώπων που απάντησαν ήταν το μέλος της Βουλής των Λόρδων Daniel Finkelstein και ο αστρονόμος και τηλεοπτικός παρουσιαστής Mark Thompson. Η Grier ευχαρίστησε όσους πρόσφεραν την υποστήριξή τους.

Η 32χρονη Sophie Craig, είπε στο πρακτορείο ειδήσεων PA ότι ήταν αυτή το άτομο που παρακολούθησε το σόου της Grier και είπε ότι η ηθοποιός «θα έπρεπε να είναι πολύ περήφανη για τον εαυτό της».

«Η Georgie κι εγώ βρεθήκαμε στο Instagram. Έκανε μια ερώτηση για τη βιομηχανία ή κάτι τέτοιο, και καταλάβαμε ότι θα εμφανιστούμε και οι δύο στο Edinburgh Fringe Festival. Και είπαμε: «ναι, θα στηρίξουμε η μία την άλλη. Ήρθε και υποστήριξε το σόου μου και είπα, «θα έρθω να δω κι εγώ τη δική σου παράσταση. Οπότε πήγα».

2 6

Η Craig που παίζει στο I Love You, Now What; στο φεστιβάλ, είπε ότι η συνάδελφός της «τα έδωσε όλα» και η ερμηνεία της «δεν ήταν διαφορετική από το πώς θα ήταν αν έπαιζε σε γεμάτο θέατρο».

«Είναι απίστευτα γενναίο. Το να βγάλεις μόνος σου μια παράσταση στο Fringe, ειδικά ως γυναίκα και ως νέα συγγραφέας, είναι απίστευτα δύσκολο και μόλις το έκανε», είπε.

mikropragmata.lifo.gr

 

 

 

Back to top button