Καστοριά

Συνεδρίασε η ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς – Στήριξη στον Γιώργο Κασαπίδη (φωτο)

Από τη σημερινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) της Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς με την παρουσία μελών της ΔΕΕΠ και άλλων στελεχών του Κόμματος για προετοιμασία και συντονισμό των περιφερειακών εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου.
Παρών στη συνάντηση και ο νυν Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας -και εκ νέου υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου Γιώργος Κασαπίδης.
Όπως δήλωσε και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η Νέα Δημοκρατία στηρίζει επισήμως την υποψηφιότητα του Γιώργου Κασαπίδη για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
“Η στάση μας είναι ξεκάθαρη για την υποψηφιότητα του Γιώργου Κασαπίδη. Η υποστήριξη και η συμπαράσταση θα είναι αμέριστη για να δώσουμε από κοινού μία ακόμη μάχη για την παράταξη και τον τόπο μας. Για μια Περιφέρεια όπου οι προσδοκίες είναι πολλές, έπειτα μάλιστα από την τελευταία επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καστοριά, ο οποίος έθεσε σαφείς στόχους και προτεραιότητες:
Η επόμενη περίοδος θα αναδείξει το αναπτυξιακό αποτύπωμα της περιοχής, με τη Δυτική Μακεδονία να έχει έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που της αξίζει.”
ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς

Back to top button