Καστοριά

Εταιρεία μελετών από τα Ιωάννινα προσέφερε μελέτη για την ανάπλαση δύο εκκλησιών στην Πεντάβρυσο (εικόνες)

Η εταιρεία In’T Architects & Engineers I.K.E., παραδίδει στην Τ.Κ. Πενταβρύσου του Δήμου Καστοριάς καθώς και στην Ενορία της, την αρχιτεκτονική & φωτορεαλιστική μελέτη η οποία αφορά την ΑΝΑΠΛΑΣΗ – ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ & ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ.
Μια μελέτη την οποία θα δωρίσουμε στην Τ.Κ. ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ & στην ΕΝΟΡΙΑ, με σκοπό τη βέλτιστη αξιοποίηση & εκτέλεση αυτής.
Η μελέτη περιλαμβάνει ανάπλαση του χώρου με δημιουργία πράσινων σημείων, κατασκευή διαδρόμων, δημιουργία αμφιθεάτρου & χώρου αναψυχής, δημιουργία σιντριβανιού στο κέντρο του αγροτεμαχίου καθώς και την αποπεράτωση του ιερού ναού Αγίου Κω/νου & Ελένης!
Σε δεύτερο χρόνο θα συντάξουμε τα τεύχη προϋπολογισμού του έργου!
Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά για τις ημέρες που έρχονται!
Ιωάννης Τραγουδάρας – In’T ARCHITECTS & ENGINEERS I.K.E.
Τεχνική εταιρεία μελετών & πολεοδομικών εφαρμογών
Αλέξανδρου Δελμούζου 10, Ιωάννινα
Τηλ : 26515 55015
—————————————————
Να ευχαριστήσω όλους τους κατοίκους ΤΗΣ Τ.Κ. ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ & μη, την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ καθώς και την ΕΝΟΡΙΑ που αγκάλιασαν με θέρμη & αγάπη τη μελέτη αυτή! Μια μελέτη & ένα όραμα το οποίο ξεκίνησε σχεδόν δύο έτη πριν από ανθρώπους που αγαπούν & πιστεύουν στο χωριό τους. Εύχομαι η Κοινότητα, η ΕΝΟΡΙΑ, ο Δήμος Καστοριάς καθώς & η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τα επόμενα έτη να συνεργαστούν αρμονικά προς την εκτέλεση του έργου αυτού! & πάλι να είμαστε καλά με υγεία & ευημερία σε όλους!
Ιωάννης Τραγουδάρας

 

 

Back to top button