Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Νέες συναντήσεις της ομάδας Κεπαπτσόγλου με συλλόγους γονέων και κηδεμόνων (φωτο)

Νέες επαφές με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σχολείων του δήμου Άργους Ορεστικού πραγματοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες, υποψήφιοι του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον πολίτη».

Έτσι, οι Σάκης Αντωνίου, Παύλος Αντωνιάδης, Μαρία Ζουρμπίδου Κύρου, Αναστασία Λιάπη, Κωνσταντίνα Σταυροπούλου, Ζήσης Τόλκος, Ιωάννα Τσιάγγου, Ιωάννα Τσολακίδου Σπυροπούλου και Στέργιος Φιλιάδης συνέχισαν την καταγραφή των θεμάτων που απασχολούν τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Επισκέφθηκαν το 2ο Δημοτικό Σχολείο και συνομίλησαν με τον νέο διευθυντή Νίκο Μπουτσιάδη, την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Ανδριάννα Σιούκα και μέλη του. Επίσης, επισκέφθηκαν το 1ο Γυμνάσιο, όπου συνομίλησαν με την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Μαρία Νάτσιου και μέλη αυτού, καθώς και το 2ο Γυμνάσιο στο οποίο συναντήθηκαν με τη νέα διευθύντρια Αθανασία Κουτλεμάνη, τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γιάννη Λιάπη και μέλη αυτού.

Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε η πρόθεση όλων – γονέων, εκπαιδευτικών και δημοτικής Αρχής – να συμβάλλουν ακόμη περισσότερο στην αναβάθμιση του σχολικού περιβάλλοντος επ’ ωφελεία των παιδιών μας.

 

Back to top button