Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Πλήθος κόσμου από όλα τα μέρη στην πανήγυρη στον Γέρμα (φωτογραφίες – βίντεο)

Πλήθος κόσμου για άλλη μια χρονιά παρευρέθηκε στην Πανήγυρη της Παναγίας της Κερασοβίτισσας στον Γέρμα Καστοριάς!
Η πρώτη ημέρα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ο κόσμος γέμισε το μικρό και όμορφο χωριό μας από όλες τις περιοχές γύρω μας !
Να τους ευχαριστήσουμε όλους , του Αργείτες, του Καστοριανούς, του φίλους μας από όλα τα χωριά του δήμου μας που προτίμησαν το χωριό μας , τους Βογατσιωτες, τους Κωσταραζινους, τους Μηλιτσιώτες, τους Αμπελοκηπιώτες, είδα κόσμο από το Δισπηλιό, από τη Νεάπολη ,το Τσοτύλι και χωριά του Βοΐου , από τη Σιάτιστα, φίλους από Κοζάνη ,από τα Γρεβενά μια υπέροχη παρέα , ακόμη και από Εορδαία γνωστοί και φίλοι, από την Κολοκυνθού και την Πορειά , από το Χιλιόδενδρο και την Αυγή, από το Χιονάτο και την Ασπρούλα, την Κορησό και τη Λιθιά , από την Σαμαρίνα Γρεβενών και από την Καλλιθέα, απο το Μαυροβο και από την Πολυκάρπη,
από το Νεστόριο και τα Κορεστεια, ακόμη και από την χιλιοτραγουδισμενη Κέρκυρα είχαμε υπέροχους ανθρώπους κοντά μας , δεν ξεχνώ και τους φίλους των Γερμανιωτων που βρέθηκαν κοντά ,συγγενείς και δικοί μας άνθρωποι από τις ΗΠΑ, την Αυστραλία , τη Γερμανία , και από παντού ,μας χαροποίησαν ιδιαιτέρως! Φίλοι από τη Θεσσαλονίκη (οι περισσότεροι βέβαια ), την Αθήνα , την Αιτωλοακαρνανία, τον Έβρο, τις Σέρρες , τα Τρίκαλα (κυρίως νύφες και γαμπροί στο χωριό μας που και φέτος ήταν κοντά μας )!
Χάρηκα που είδα πολλούς φίλους Πόντιους που αν και μπορούν να βρεθούν σε ένα από τα μεγάλα πανηγύρια τους ,κι όμως ήταν κοντά μας!
Συγγνώμη όσους ξέχασα , ενώ να ξέρετε πως εντυπωσιαστήκαμε από την προσέλευση του κόσμου !
Ο Γέρμας αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι ένα από τα πιο αγαπητά χωριά της περιοχής και αυτό διότι σας αγαπάμε και εμείς όλους σας , χαιρόμαστε που είστε κοντά και το χαμόγελό σας πάντα μας γεμίζει αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο !
Χρόνια πολλά σε όλους !
Καλή και ευλογημένη Παναγιά !
Δημήτρης Παπατζήμος

 

 

Back to top button