Ελλάδα

Κριθαράκι με γαρίδες

Η συνταγή της ημέρας από τον blogger γαστρονομίας, Τάσο Αντωνίου.
Θα χρειαστούμε:
2 κ.σ. ελαιόλαδο (2 tbsp olive oil)
1/2 κρεμμύδι (1/2 onion)
1 σκελίδα σκόρδο (1 garlic clove)
400 γρ. ντομάτα κονκασέ (400 g. tinned tomato)
Αλάτι και φρέσκο πιπέρι (Salt and fresh pepper)
300 γρ. κριθαράκι (300 g. orzo)
600 ml ζωμός λαχανικών (600 ml vegetable stock)
Ξύσμα λεμονιού (Zest of a lemon)
Χυμός λεμονιού (Lemon juice)
200 γρ. γαρίδες (200 g. shrimp)
Μαϊντανός (Parsley)



Back to top button