ΕκδηλώσειςΚαστοριά

1ο Πρότυπο ΓΕΛ Καστοριάς: Ευχαριστήριο προς τον Σύλλογο Καστοριέων Νέας Υόρκης

Σε μια εκδήλωση που διαπνέονταν από πολλή αγάπη και προσφορά στον τόπο της Καστοριάς, παραβρέθηκα το Σάββατο 19 Αυγούστου στο όμορφο Αρχοντικό Τσιατσιαπά. Τέσσερις σύλλογοι και πολλοί άνθρωποι βρέθηκαν εκεί. Μαζί και εγώ, για να τιμήσουμε τα παιδιά-μαθητές μας που πέτυχαν τις υψηλότερες βαθμολογίες στα σχολεία μας στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Ανάμεσά τους από το σχολείο μας, 1ο Πρότυπο ΓΕΛ Καστοριάς, η Βασιλική Παπουτσίδου.

Θερμά συγχαρητήρια στην Βασιλική και σε όλα τα παιδιά που βραβεύτηκαν αλλά και στα υπόλοιπα που έθεσαν ψηλά τον πήχη πετυχαίνοντας τους στόχους τους.

Θερμά συγχαρητήρια και στους συλλόγους, ιδιαίτερα στο σύλλογο Καστοριέων  Ομόνοια Νέας Υόρκης, που με τις ενέργειες αυτές δίνει εκτός από την οικονομική (στις μέρες μας δεν είναι αμελητέα), ταυτόχρονα ηθική επιβράβευση στους μαθητές.

Θερμά συγχαρητήρια κυρίως, γιατί δείχνει σε αυτούς τους μαθητές ότι στον δρόμο που θα χαράξουν στις σπουδές τους αλλά και μετά από αυτές πρέπει να έχουν στο βάθος του μυαλού τους, όπου και αν βρίσκονται, να είναι κοντά στην Καστοριά με την αγάπη τους, την σκέψη τους, την βοήθεια και την συμπαράσταση σε αυτό τον τόπο.

 Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του 1ου Πρότυπου ΓΕΛ Καστοριάς

Κωνσταντίνος Ζυγούρης

Η βράβευση των αριστούχων μαθητών του νομού Καστοριάς (σειρά φωτογραφιών)

 

 

Back to top button