ΑθλητικάΚαστοριά

Ευχαριστήριο Μπούρκα-Δούμα προς την Καστοριά – Οριστικό κώλυμα για συνεργασία

Δεν κατέστη εντέλει εφικτό οριστικά να ευδοκιμήσει το “φλερτ” της Καστοριάς με τους Βασίλη Μπούρκα και Τάσο Δούμα για την τεχνική ηγεσία.
Οι δυο τεχνικοί, άλλοτε της Χανιώτης και του Θερμαϊκού Θέρμης, “συνυπογράφουν” την παρακάτω ευχαριστήρια δήλωση, με αποδέκτες τη διοίκηση των “γουναράδων” και όσους προσπάθησαν να κλείσει το deal, με τον Βασίλη Μπούρκα βεβαίως να είναι Καστοριανός παλαίμαχος γκολκίπερ της ιστορικής ομάδας στην Α΄ Εθνική και να έχει διαχρονικά δέσιμο με την ομάδα και δεσμούς με την πόλη και την τοπική κοινωνία:
“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση της Καστοριάς για το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μας και τις προσπάθειες που κατέβαλαν για να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να ευοδωθούν οι συζητήσεις για συνεργασία. Σε ζητήματα φιλοσοφίας υπήρχε απόλυτη ταύτιση απόψεων. Ήταν καθαρά προσωπικοί οι λόγοι, άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις στη Θεσσαλονίκη, που δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν. Έγινε μεγάλη προσπάθεια και από εξωθεσμικούς παράγοντες και φορείς της πόλης για να ευδοκιμήσει. Άτομα όπως ο Βασίλης Χριστόπουλος, ο πρόεδρος Σάκης Ρήμος, άτομα εκτός ομάδας, που παλιά συνεργάστηκα μαζί τους ως παίκτης (σ.σ. ο Μπούρκας), μετείχαν στην προσπάθεια για να βρεθεί λύση και όλο αυτό ήταν συγκινητικό. Δυστυχώς δεν θα μπορέσει να προχωρήσει σε αυτή τη φάση αυτή η συνεργασία, αλλά μένει μια πόρτα ανοιχτή για το μέλλον, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Εν δυνάμει μπορούσε να προχωρήσει αρμονικά μια αγαστή συνεργασία και ευχόμαστε τα καλύτερα και καλή επιτυχία στην ομάδα”.

soccerpractor.blogspot.com

Back to top button