ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Νούλας, Παρτσάνης, Τσεκίνι, Πανταζής στο 7ο Πολύγυρος Run Χαλκιδική

Πολύ σημαντικές συμμετοχές στο 7ο Πολύγυρος Run Χαλκιδική. Κάνε κι εσύ την εγγραφή σου και τρέξε δίπλα σε μεγάλα ονόματα!
@Βασιλική Κωνσταντινοπουλου – Συμμετέχει στα 5km
Πρωταθλήτρια Μαραθωνίου Ελλάδος – Η μεγάλη Νικήτρια του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών 2022.
Καλωσορίζουμε μια αθλήτρια με τεράστια ψυχική δύναμη, ξεπερνώντας σοβαρότατα προβλήματα υγείας, μας δείχνει το δρόμο της ελπίδας, το δρόμο της νίκης.
@Νίκος Χριστοδουλής από τον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής – (Συμμετέχει στα 5κμ του Run)
Κάτοχος παγκοσμίου ρεκόρ στα 10.000 μέτρα και Ευρωπαϊκό ρεκόρ στα 1500 και 5000 μέτρα στην κατηγορία ΑΜΕΑ Τ44.
Sonia Cekini (Συμμετέχει στα 14,6 κμ του Run)
Μια από τις σημαντικότερες μαραθωνοδρόμους της Ελλάδος. Μια Πρωταθλήτρια με τεράστια ψυχική δύναμη, τερμάτισε 1η στον 15ο Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, ενώ παράλληλα έκανε χημειοθεραπείες, μας δείχνει το δρόμο της ελπίδας, το δρόμο της νίκης. Μας στέλνει το μήνυμα : Να μην τα παρατάμε ποτέ !
Giannis Krekas – (Συμμετέχει στα 14,6κμ του Run)
Ένας από τους σημαντικότερους μαραθωνοδρόμους της Ελλάδος με 2.31′ επίδοση μαραθωνίου. Ένας αθλητής της Stoikos Running Team, εξαιρετικός δρομέας όλων των αποστάσεων, με πολλές διακρίσεις.
Giannis Kourkourikis – (Συμμετέχει στα 14,6κμ του Run)
Ένας θρύλος των ορεινών Αγώνων. Σπαρταθλητής. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους αθλητές της Salomon στην Ελλάδα. Πρώην κωπηλάτης , 25 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος στην κωπηλασία. Προπονητής της ομάδας Kourkourikis Training GroupKourkourikis Trainning Group
Αμέτρητες διακρίσεις σε ορεινούς Αγώνες μεγάλων αποστάσεων. Ότι και να πει κανείς είναι λίγο.
Baggelis Noulas – (Συμμετέχει στα 14,6κμ του Run)
Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους αθλητές ορεινών αγώνων της Kasimis Training και La Sportiva Greece.
Αθλητής υψηλού επιπέδου και Πρωταγωνιστής σε δεκάδες ορεινούς αγώνες, μεγάλων αποστάσεων, και υπεραποστάσεων, με αμέτρητες διακρίσεις. Σταθερή αξία διαχρονικά.
Agelos Fragkoulis – (Συμμετέχει στα 14,6κμ του Run)
Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή της Altra Running Greece και της Περιβαλλοντολογικής Ομάδας του ΑΠΘ, με εξαιρετικούς χρόνους και αμέτρητες διακρίσεις σε ορεινούς αλλά και ασφάλτινους δρόμους μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Ένας αθλητής με ευαισθησίες, γνωστός για την αγάπη του προς τη φύση και την προστασία του περιβάλλοντος.
Θωμάς Παρτσάνης – (Συμμετέχει στα 14,6κμ του Run)
Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους αθλητές της Kasimis Training και Altra Running Greece. Αθλητής Ultra Marathon Mountain Running, πρωταγωνιστής σε δεκάδες ορεινούς αγώνες μεγάλων αποστάσεων, με πολλές διακρίσεις.
Απόστολος Κατσαβρίας – (Συμμετέχει στα 14,6κμ του Run)
Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή της Stoikos Running Team με εξαιρετικούς χρόνους και αμέτρητες διακρίσεις σε ορεινούς αλλά και ασφάλτινους δρόμους μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων.
Konstantinos Pantazis – (Συμμετέχει στα 14,6κμ του Run)
Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή της Kasimis Training, από την Καστοριά, με εξαιρετικούς χρόνους και διεθνείς συμμετοχές σε αγώνες μαραθωνίων και αμέτρητες διακρίσεις σε ασφάλτινους αλλά και ορεινούς δρόμους μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Καλύτερη επίδοση 2.36’ στον Μαραθώνιο της Βαλένθια.
Γιωργος Κατσανης – (Συμμετέχει στα 14,6κμ του Run)
Πρόκειται για έναν πολύ καλό αθλητή της Kasimis Training, με εξαιρετικούς χρόνους σε δρόμους μεσαίων αποστάσεων. Ένα γνήσιο παιδί του Αθλητισμού.
Ο Νίκος Παρθένης συμμετέχει στα 5κμ, έρχεται να μας εντυπωσιάσει, έχοντας χρόνο 15′.33″ στα 5 km στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, έχοντας επίσης συμμετοχές σε διεθνείς διοργανώσεις στο εξωτερικό.
Voula Tzeveleki – (Συμμετέχει στα 14,6κμ του Run)
Η Θεσσαλονικιά Βούλα Τζεβελέκη του ΣΔΥΘ έγινε η πρώτη Ελληνίδα 75+ ετών που τερμάτισε σε μαραθώνιο
Η γεννηθείσα το 1946 δρομέας σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στην πρόσφατη διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου 2022 της Αθήνας.
7ος Αγώνας Δρόμου POLYGYROS RUN HALKIDIKI.
Την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Πολύγυρο. Λάβε κι εσύ μέρος σε μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις του καλοκαιριού.
Οι εγγραφές είναι σε εξέλιξη και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης  https://run.polygyros.gr/index.php/eggrafi-registration

Διοργάνωση: Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χαλκιδικής.

Back to top button