Καστοριά

5 tips από την Ιωάννα Κοτοπούλου για να χάσεις γρήγορα χωρίς κόπο τα κιλά των διακοπών

Επέστρεψες από τις διακοπές με περιττά κιλά και θες να τα χάσεις γρήγορα χωρίς κόπο αλλά με τρόπο;
5 tips που θα σε βοηθήσουν να μπεις σε πρόγραμμα, να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου, να χάσεις τα περιττά κιλά και πάνω από όλα να βρεις ξανά τον εαυτό σου και να νιώθεις καλά!
1o Tip : Απέφυγε τις στερητικές και γρήγορες δίαιτες. Όλες αυτές οι δίαιτες όπως η δίαιτα των μονάδων, η δίαιτα των 3 φάσεων, η δίαιτα dukan αποκλείουν πολλές τροφές που χρειάζεται ο οργανισμός σου και μπορούν να προκαλέσουν μείωση του μεταβολισμού σου και απώλεια της μυικής μάζας και του νερού.
2o Tip : Οργάνωσε τα γεύματα σου από την προηγούμενη ημέρα
3ο Tip : Κάνε τους κατάλληλους συνδυασμούς και κατανάλωσε 5 γεύματα μέσα στην ημέρα. Τα γεύματα σου θα πρέπει να είναι 3 κύρια : πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό όπου θα κάνεις τον συνδυασμό της 3άδας με πρωτεΐνη, σύνθετο υδατάνθρακα και κάτι φρέσκο και 2 ενδιάμεσα : δεκατιανό και απογευματινό με φρούτα και πρωτεΐνη ή ξηρούς καρπούς.
4ο Tip : Ενυδατώσου πλήρως! Καθημερινά κατανάλωσε 2 λίτρα νερό τουλάχιστον και 3 ποτήρια νερό επιπλέον για κάθε καφέ ή τσάι!
5ο Tip : Αύξησε την φυσική σου δραστηριότητα! Ασκήσου καθημερινά επιλέγοντας όποιο είδος γυμναστικής σου αρέσει και σε εκφράζει. Πριν τα παρατήσεις μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα είδη όπως περπάτημα, ελλειπτικό ποδήλατο,personal training..
ΒΑΛΕ έναν στόχο ο οποίος θα είναι ρεαλιστικός, μετρήσιμος, εφικτός και χρονικά προσδιορισμένος. Ο στόχος δεν πρέπει να είναι απαραίτητα ένα νούμερο στην ζυγαριά. Μπορεί να είναι ένα αγαπημένο σου ρούχο, ένας στόχος υγείας όπως να μειώσεις τις τιμές σακχάρου ή η αλλαγή δική σου εσωτερική αλλαγή!

Back to top button