Ελλάδα

Εύοσμος: «Μου είπε να αλλάξω ταυτότητα ο παπάς της ενορίας» – Ουρές και ραντεβού για μετά τις 20 Σεπτεμβρίου

Καθημερινότητα τείνουν να γίνουν οι ουρές δεκάδων πολιτών έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Κορδελιού Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, για την ανανέωση των αστυνομικών ταυτοτήτων τους καθώς, όπως αναφέρουν, θέλουν να προλάβουν για να μην εκδώσουν τις νέου τύπου ταυτότητες, φοβούμενοι πως θα παρακολουθούνται μέσω αυτών.

Μάλιστα πολλές και πολλοί περιμένουν καρτερικά έξω από το ΑΤ ακόμη και από τις 5 τα ξημερώματα.

Όπως αναφέρει πολίτης που περίμενε από τις 7 το πρωί «πλέον η εξυπηρέτηση γίνεται μόνο μέσω ραντεβού λόγω του πλήθους του κόσμου. Η αναμονή είναι τόσο μεγάλη που αν έρθεις σήμερα θα κλείσεις ραντεβού για μετά τις 20 Σεπτεμβρίου. Ακόμη και για το ραντεβού όμως πρέπει να περιμένουμε».

Άλλος πολίτης σημειώνει μέσω το ThessToday πως αποφάσισε να αλλάξει την ταυτότητα του μετά από παρότρυνση του ιερέα της ενορίας που ανήκει καθώς όπως χαρακτηριστικά του είπε «οι νέες ταυτότητες θα βάλουν μέσα στους ανθρώπους τον σατανά».

«Θέλουν να μας δώσουν καινούριες ταυτότητες για να μας παρακολουθούν. Μέσα θα έχουν τσιπάκι. Θα είμαστε σε μια φυλακή. Θα τελειώσουν οι ζωές μας» περιγράφει πολίτης την ώρα που περιμένει να κλείσει ραντεβού στο ΑΤ Κορδελιού Ευόσμου.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι… «αρνητές των νέων ταυτοτήτων» έχουν οργανωθεί ως «κίνημα» προγραμματίζοντας κινητοποιήσεις στις 3 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και στις 10 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

thesstoday.gr

Back to top button