Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΝεστόριοΠρόσωπα

Γωγώ Ιωάννου: Το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού της για τον Δήμο Νεστορίου (βιογραφικό)

Παρουσίαση του ονόματος του συνδυασμού της υποψήφιας Δημάρχου Μαρίας Γεωργίας Ιωάννου στον Δήμο Νεστορίου

Η Μαρία Γεωργία Ιωάννου δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού και του εμπορίου στο Νεστόριο Καστοριάς.

Αποφοίτησε το 2005 από το Γενικό Λύκειο Άργους Ορεστικού και στη συνέχεια το 2007  ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο ΙΕΚ Συνόδων Βουνού στο Νεστόριο.

Είναι προπτυχιακή φοιτήτρια του προγράμματος «Δημόσια Διοίκηση» στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Είναι παντρεμένη με τον Θωμά Νταούτη και μητέρα δύο παιδιών. Κατοικεί μόνιμα στο Νεστόριο από το 2005.

Το 2011 συμμετείχε για πρώτη φορά στις Αυτοδιοικητικές εκλογές και εξελέγη δημοτική σύμβουλος, ενώ από το 2014-2019 διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.

Το 2019 ήταν υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος. Εάν και δεν εκλέχτηκε βοήθησε τα μέγιστα στην προώθηση των αιτημάτων του Δήμου Νεστορίου στο πλαίσιο αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας.

Στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 είναι επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ»  Στόχος είναι μέσα από ένα ρεαλιστικό  και εφαρμόσιμο σχεδιασμό και τη συνεργασία με όλους τους φορείς να υλοποιηθεί το όραμά του συνδυασμού για την οικονομική ανάπτυξη, την κοινωνική ευημερία και την πολυεπίπεδη ανάδειξη του Δήμου.

«Νέα Εποχή» για τον Δήμο Νεστορίου

 Ο ανεξάρτητος συνδυασμός για τον Δήμο Νεστορίου με επικεφαλής την Μαρία Γεωργία Ιωάννου αποτελεί μια ομάδα με ακρογωνιαίο λίθο την αγάπη για τον τόπο μας αλλά και την πρόθεση να παλέψουμε για την αναστροφή της καθοδικής του πορείας.

Η σύνθεση του συνδυασμού καλύπτει κάθε κοινωνική και επαγγελματική διάσταση, χαρακτηρίζεται από ευρεία συμμετοχή, χωρίς αποκλεισμούς και έχει ως συνδετικό κρίκο μια κοινή συμφωνία για βασικές αρχές που αφορούν τον Δήμο Νεστορίου.

Άτομα νέα με φρέσκες ιδέες, δίνοντας μια νέα πνοή στην καθημερινότητα του τόπου αλλά και άτομα με μεγάλη εμπειρία σε θέσεις ευθύνης και με μετρήσιμα αποτελέσματα στην Αυτοδιοίκηση, έχοντας βαθιά γνώση των προβλημάτων καλούνται να συγκρουστούν και να διεκδικήσουν το μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.

Μια ομάδα δυνατή με όρεξη, γνώση και όραμα που μπορεί να φέρει αποτέλεσμα.

Back to top button