ΑθλητικάΚαστοριά

Αποκλεισμός της Καστοριάς από το Κύπελλο Ελλάδας (βίντεο)

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Καστοριά στην Κέρκυρα από τον Αστέρα Πετριτή στα πλαίσια της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας κι αποκλείσθηκε από τη συνέχεια του θεσμού.
Η Καστοριά πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα και στο ότι στο πρώτο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού οι παίκτες της ήταν έξω από τα νερά τους, αφού δεν μπόρεσαν να προβάλλουν κάποια αντίσταση στην πίεση των αντιπάλων τους. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι κατά τον καλύτερο τρόπο και κατόρθωσαν σε αυτό το διάστημα να πετύχουν δύο γκολ.
Πρωταγωνιστής του Αστέρα ήταν ο Γεωργακόπουλος ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ για τους γηπεδούχους. Ήταν το 15 ‘, όταν σε προσπάθεια των παικτών του Αστέρα, η μπάλα βρήκε το χέρι του Μαγγίζη
και το πέναλτι που υποδείχτηκε, το εκτέλεσε εύστοχα κι άνοιξε το σκορ (1-0).Στο 19′ ο Κοιλιάρας έκανε την σέντρα και ο Γεωργακόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-0 κι ουσιαστικά “κλείδωσε” την πρόκριση για την ομάδα του.
Η Καστοριά ξύπνησε στο β μέρος, έχασε κάποιες ευκαιρίες με τους Τσάνι και Σαχινίδη, ενώ στο 75’ της δόθηκε η ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά το πέναλτι που κέρδισε, όταν ο Γαρδικιώτης ανέτρεψε τον Φωλίνα, πέρασε ανεκμετάλλευτο, αφού ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ζερβός που είχε αντικαταστήσει τον βασικό γκολκίπερ Κουρουτσαλάκη απέκρουσε στην δεξιά του γωνία την εκτέλεση του Σβίρου.
Διαιτητής: Χατζηπαναγιώτου Δημήτρης (Ε. Π. Σ. Ηπείρου)
Βοηθοί: Δρουδάκης Αλέξανδρος (Ε. Π. Σ. Γρεβενών)
Ευαγγέλου Ορέστης (Ε. Π. Σ. Ηπείρου)
Οι συνθέσεις:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ: Κρουτσαλάκης, Μεντής, Γαρδικιώτης, Γωγουβίτης, Ρουμελιώτης, Κοντομίχης, Κρητικός, Θηραίος, Κοιλιάρας, Στεργίου, Γεωργακόπουλος.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Δήμας, Μανακίτσας, Φωλίνας, Σαββόπουλος Κυρ., Μαγγίζης, Δεληζήσης, Σωτηριάδης (46΄ Αφεντουλίδης), Παπαγεωργίου, Τσάνι, Παπουτσίδης, Σαχινίδης.
Το χαμένο πέναλτι του Σβίρου:

Back to top button