Ελλάδα

Νέες ταυτότητες: «Δαιμόνιος» Έλληνας παίρνει 80 ευρώ για να κρατάει σειρά στο Αστυνομικό Τμήμα

Νέες ταυτότητες: Μεγάλη μερίδα πολιτών δεν επιθυμεί την αλλαγή της ταυτότητάς του και έτσι σπεύδει να ανανεώσει τις παλιές με αποτέλεσμα μεγάλες ουρές στα αστυνομικά τμήματα αλλά και… επιχειρηματική ευκαιρία για κάποιους άλλους.

Ένα από τα θέματα των τελευταίων ημερών αφορά τις νέες ταυτότητες και την άρνηση μεγάλης μερίδας πολιτών να τις εκδώσουν. Για αυτό τον λόγο, αρκετοί είναι αυτοί που σπεύδουν να ανανεώσουν τις ήδη υπάρχουσες, έτσι ώστε να παρατείνουν την ισχύ τους και να μην χρειαστεί να εκδώσουν τη νέα ψηφιακή ταυτότητα που θα είναι σε μορφή κάρτας.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετά μεγάλες ουρές πολιτών στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα. Η συγκυρία αυτή, για κάποιους φαίνεται πως ήταν μια… επιχειρηματική ευκαιρία. Σύμφωνα με μία φωτογραφία που έχει γίνει viral το τελευταίο 24ωρο στο διαδίκτυο, στη Μαγνησία ένας «δαιμόνιος» πολίτης έστησε τη δική του «φάμπρικα» έναντι 80 ευρώ.

Τι κάνει ο συγκεκριμένος; «Κρατάει» τη σειρά στην ουρά έξω από το Αστυνομικό Τμήμα για τον ενδιαφερόμενο πολίτη, έτσι ώστε αυτός να μην ταλαιπωρηθεί με πολύωρη αναμονή. Μάλιστα, υπάρχουν και πακέτα προσφορών καθώς αναφέρει πως για τετραμελής οικογένειες και άνω, θα υπάρχει έκπτωση 25%!

newsbomb.gr

Back to top button