Καστοριά

Η έκτακτη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς για τις εκλογές (φωτο)

Στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) της Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς με την παρουσία μελών της ΔΕΕΠ και στελεχών της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για προετοιμασία και συντονισμό των περιφερειακών εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου.
Οι στόχοι του Πρωθυπουργού είναι υψηλοί σε αυτή τη δεύτερη περίοδο διακυβέρνησης που μπορεί να μεταμορφώσει την Ελλάδα. Και αυτή η αναμόρφωση της χώρας ξεκινά από τους ζωτικούς πυρήνες της, που δεν είναι άλλοι από τις τοπικές κοινωνίες. Ως εκ τούτου, η επιλογή των προσώπων που θα βρεθούν στο τιμόνι των τοπικών κοινωνιών είναι υψίστης σπουδαιότητας και η ευθύνη των πολιτών που θα τους επιλέξουν ιδιαιτέρως σημαντική. Άλλωστε είναι σαφής ο στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη, η επιλογή προσώπων που θα αναλάβουν τα ηνία της τοπικής αυτοδιοίκησης, να έχει ως γνώμονα τη διάθεση και την ικανότητά τους να συνεργαστούν στην εφαρμογή του κυβερνητικού σχεδίου για ανάπτυξη.
Ένα τέτοιο πρόσωπο, που συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά κι έχει αποδείξει εμπράκτως την αγάπη του για τον τόπο του, μέσα από την αποτελεσματικότητα του έργου του, είναι ο νυν Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας – και εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου – Γιώργος Κασαπίδης.
Μαρία Αντωνίου

Back to top button