Καστοριά

Δήλωση υποψηφιότητας Βασίλη Ντίσιου

 

Οι λόγοι που επιλέγω να συμμετέχω στο στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών στο πλευρό του δημάρχου μας Γιάννης Κορεντσίδης είναι πρώτον επειδή κρίνω ικανοποιητικό το έργο της τετραετίας που μας πέρασε (γνωρίζοντας πολύ καλά τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει), δεύτερον γιατί δεν είμαι από αυτούς που κάνουν κριτική χωρίς να είμαι διατεθειμένος να δουλέψω για να δώσω λύσεις και τρίτον και κυριότερο γιατί πιστεύω ότι ο δήμαρχος και η ομάδα μας είναι η πιο ικανή να διαχειριστεί τις προκλήσεις που έρχονται.
Ο δήμος χρειάζεται νέους ανθρώπους με ιδέες, με όρεξη για δουλειά και προσφορά και οι πολίτες χρειάζονται ικανούς εκπροσώπους.
Οι περισσότεροι με γνωρίζετε.
Σας καλώ λοιπόν να δείτε τις εκλογές με σοβαρότητα, να μη σπαταλήσετε τη ψήφο σας για να μπορέσετε να διαμορφώσετε το μέλλον της πόλης όπως το οραματίζεστε (ειδικότερα οι νέοι, εσείς είστε το μέλλον).
Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους, καλό αγώνα και στους ψηφοφόρους να επιλέξουν ανθρώπους που μπορούν να κάνουν το παραπάνω από αυτό που χρειάζεται για να φέρουμε τη Καστοριά μας σε θέση πρωταγωνιστή, στον τουρισμό, τον πολιτισμό, τις υποδομές και τις εξαγωγές στο πλήθος προϊόντων που παράγουμε!
Γιατί το διακύβευμα είναι η πόλη και η δική μας είναι πολύ μικρή για να μαλώνουμε μεταξύ μας, πρέπει να εργαστούμε όλοι ενωμένοι για το καλό της Καστοριάς.

Back to top button