Ελλάδα

Ελαφρύ ογκρατέν φούρνου

Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει ελαφρύ ογκρατέν φούρνου.
Για τη σάλτσα ντομάτας θα χρειαστούμε:
Λίγο ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. πελτές ντομάτας
150 ml λευκό κρασί
500 γρ. χυμός ντομάτας
1 πρέζα ζάχαρη
Φρέσκα αρωματικά, θυμάρι και βασιλικός
Αλάτι και πιπέρι
Επιπλέον:
4 – 5 κολοκυθάκια
300 γρ. φέτα
Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο
Φρέσκο ψωμί



Back to top button