Κόσμος

Lámpago: Ένα καινοτόμο ηλεκτροκίνητο τρίκυκλο

Εμπνευσμένο από την ισπανική λέξη «relámpago (αστραπή)», το ηλεκτροκίνητο τρίκυκλο Lámpago είναι το τέκνο μιας τριάδας Τούρκων σχεδιαστών, των Yavuz Cinkaya, Osman Colcak και Selen Sarkaya.

Το καινοτόμο διθέσιο όχημα συνδυάζει σύγχρονα χαρακτηριστικά και ψηφιακά συστήματα με ένα χειροποίητο vintage στυλ, προσφέροντας μια φιλική στο περιβάλλον μετακίνηση στους περισσότερους δρόμους ενός αστικού κέντρου. Θα είναι διαθέσιμο σε εννέα χρώματα – Ivory White, Ocean Blue, Sunrise Yellow, Lake Cyan, Stormy Grey, Desert Gold, Volcano Red, Forest Green και Sunset Pink – και οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να εξατομικεύσουν το αμάξωμα, το εμπρόσθιο τμήμα και τα χρώματα των καλυμμάτων των θέσεων επιλέγοντας μεταξύ καφέ, μαύρο, κρεμ και μπλε-μαρέν.

Ψηφιακό θερμός, ψηφιακός πίνακας οργάνων και LED προβολείς συμπληρώνουν τη ρετρό εμφάνιση. Ως προς τις επιδόσεις, ζάντες αλουμινίου με λάστιχα 3 ίντσες-10 ίντσες, κινητήρα 1000W και μπαταρία λιθίου 60V/30Ah· το σύνολο των χαρακτηριστικών δίνει, σε πλήρη φόρτιση, δυνατότητα διαδρομής 40 μέχρι 70 χιλιομέτρων με μεταφορική ικανότητα 200 κιλών και χρόνο φόρτισης τρεις ώρες.

ΑΠΕ

Back to top button