ΑθλητικάΚαστοριά

Στο Βελιγράδι για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς και η Ζωή Φίτσιου του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου

Στο Βελιγράδι βρίσκεται η εθνική ομάδα κωπηλασίας για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, από όπου θα δοθούν και τα πρώτα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του χρόνου στο Παρίσι.
Πρόκειται για μια πολύ απαιτητική διοργάνωση καθώς συμμετέχουν πάνω από 1000 αθλητές και αθλήτριες από 74 χώρες, διεκδικώντας τα μετάλλια και την πρόκριση.
Την ελληνική αποστολή απαρτίζουν 11 αθλητές και αθλήτριες σε 6 αγωνίσματα συγκεντρώνοντας πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Η αθλήτρια του ομίλου μας Ζωή Φίτσιου συμμετέχει στο αγώνισμα του Διπλού Σκιφ Ελαφρών Βαρών Γυναικών μαζί με την αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης (ΝΟΜ) Μιλένα Κοντού.
Στο αγώνισμα αυτό θα πάρουν μέρος συνολικά 21 πληρώματα από τα οποία μόλις τα 7 θα προκριθούν απευθείας από το Βελιγράδι στους Ολυμπιακούς.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου εύχεται καλή επιτυχία στην Ζωή και σε όλα τα ελληνικά πληρώματα και να πετύχουν αυτό που με πολλή προσπάθεια παλεύουν, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024!

Back to top button