Καστοριά

Συνάντηση Γρ. Γρηγοριάδη με το Δ.Σ. της Οργάνωσης Ποντίων Νομού Καστοριάς

Η ιστορία και η παράδοση του Πόντου, μένει ζωντανή μέσα από τους συλλόγους που κρατούν αναμμένη την φλόγα των αλησμόνητων πατρίδων μας.  Στη συνάντηση με τον πρόεδρο και καλό φίλο Στάθη Αμαραντίδη, τον ταμία και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Οργάνωσης Ποντίων Νομού Καστοριάς «Ο Εύξεινος Πόντος» συζητήσαμε σχετικά με την πολυποίκιλη και εξαιρετικά σημαντική προσφορά της οργάνωσης με σπουδαίες δράσεις και τμήματα μεταξύ των οποίων και αυτό της εκμάθησης της ποντιακής γλώσσας, κάτι που με χαροποίει ιδιαίτερα.

Στον Νέο Δήμο Καστοριάς η προστασία και ανάδειξη της παράδοσης του Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού θα αποτελεί βασική παράμετρος του πολιτιστικού μας προγράμματος και η νέα Δημοτική Αρχή θα είναι, πάντα, δίπλα σε κάθε σύλλογο του Δήμου μας και αρωγός σε κάθε ενέργεια και δράση της Οργάνωσης Ποντίων Νομού Καστοριάς «Ο Εύξεινος Πόντος». Επιπλέον θα συμβάλλουμε στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης – μέσω της Διπλωματίας των Πόλεων και άλλων θεσμών – για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Συγχαίρω την Οργάνωση Ποντίων Ν. Καστοριάς «Ο Εύξεινος Πόντος» για την πολυετή της προσφορά και δεσμεύομαι ότι θα είμαι πάντα κοντά της σε κάθε προγραμματισμένη ενέργεια, δράση και ανάγκη της.

Γρηγόρης Γρηγοριάδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς

Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού

ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Back to top button