ΚαστοριάΦλώρινα

Ο Γιώργος Κασαπίδης στη Φλώρινα με το κυβερνητικό κλιμάκιο (φωτογραφίες)

Συνέπεια στις δεσμεύσεις μας με ολοκλήρωση αναπτυξιακών έργων  

Κυβερνητικό κλιμάκιο, αποτελούμενο  από την Υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως,  τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκο Ταγαρά, την Υφυπουργό Ανάπτυξης Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, τον βουλευτή της Π.Ε. Φλώρινας  Σταύρο Παπασωτηρίου και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιο Γιώργο Κασαπίδη, επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023.

Συγκεκριμένα, το Κυβερνητικό Κλιμάκιο παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη και των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων, επισκέφθηκε το ΚΕΠ Αμυνταίου, τον  Αγροτικό Συνεταιρισμό Αγίου Παντελεήμονα, το  Εργοτάξιο αρδευτικού φράγματος Τριανταφυλλιάς, το  εργοτάξιο φυσικού αερίου στην Φλώρινα και το εργοτάξιο του Πανεπιστημίου. Συνομίλησαν με τους πολίτες, τους παραγωγικούς φορείς, τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα, τους επιχειρηματίες και την Ακαδημαϊκή Κοινότητα.

Η πράσινη ενέργεια, οι νέες τεχνολογίες, η καινοτομία, η βιώσιμη γεωργία, ο ρόλος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, βρέθηκαν  στο επίκεντρο των συζητήσεων και των επισκέψεων του κυβερνητικού κλιμακίου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τα Κυβερνητικά Στελέχη στα έργα και τις δράσεις της Περιφερειακής Αρχής επί θητείας του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη που υλοποιούνται και αναβαθμίζουν την Περιφερειακή Ενότητα της Φλώρινας, καθώς και στα επενδυτικά προγράμματα που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή.

 «Η Δυτική Μακεδονία έχει εισέλθει τα τελευταία χρόνια σε μια περίοδο έντονου οικονομικού και παραγωγικού μετασχηματισμού» σημείωσε ο κ. Κασαπίδης, τονίζοντας παράλληλα πως «αυτή τη στιγμή η Περιφέρεια βρίσκεται σε φάση έναρξης και υλοποίησης μεγάλων έργων. Υλοποιεί έργα με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών, των παραγωγικών επιχειρήσεων του πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα της Δυτικής Μακεδονίας. Παραμένουμε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας».

Γιώργος Κασαπίδης – «Πορεία Δημιουργίας» 

 

Back to top button