Ελλάδα

Πατάτες φούρνου με κιμά και σάλτσα γιαουρτιού

Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει λαχταριστές πατάτες φούρνου, με κιμά και σάλτσα γιαουρτιού.
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:
8 μέτριες πατάτες
Αλουμινόχαρτο για να τις τυλίξουμε
500 γρ. χοιρινός κιμάς
Λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι και πιπέρι
250 ml. σάλτσα μπάρμπεκιου
200 ml. ζωμός λαχανικών
1 πρέζα αποξηραμένη ρίγανη
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
Σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
1 πρέζα σουμάκ
Το ξύσμα από ένα λεμόνι
Προαιρετικά αλάτι



Back to top button