ΑθλητικάΚαστοριά

Ο πρόεδρος του ΝΟΚ τα γραφεία του Συλλόγου Καστοριέων στη Νέα Υόρκη (φωτογραφίες)

Ο πρόεδρος του Ναυτικού ομίλου Καστοριάς κ. Παναγιώτης Μητρουδης επισκέφτηκε σήμερα το πρωί 9 Σεπτεμβρίου 2023, μετά από πρόσκληση τα γραφεία του Συλλόγου Καστοριέων «Ομόνοια» στην Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται αυτό το διάστημα !
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Δήμος Σιώκης ξενάγησε, περιήγησε στον ιστορικό χώρο, τον Πρόεδρο του ΝΟΚ. κ.Παναγιώτη Μητρουδη!
Μια άκρως ενδιαφέρουσα, συγκινητική περιήγηση είχε την τιμή,να ζήσει ο Πρόεδρος του ΝΟΚ ,στην ιστορία και στην ρίζες της ομογένειας.
Επίσης έγινε αναφορά για τις δράσεις που υλοποιούν για τη διατήρηση των δεσμών με τη γενέτειρά τους και τη μετάδοση της Καστοριανής τους ταυτότητας από το 1910, οπότε ιδρύθηκε ο Σύλλογος!
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΝΟΚ, θεωρεί ιδιαίτερα εποικοδομητική και ευχάριστη την συνάντηση αυτή ,τους ευχαρίστησε θερμά για όλες τις ενέργειές τους, που κρατούν ζωντανές τις ρίζες καταγωγής τους, αλλά και το αδιάκοπο ενδιαφέρον τους για την ιδιαίτερη πατρίδα τους.
Εν συνεχεία, τους ενημέρωσε για θέματα τα οποία αφορούν τον ΝΟΚ, για τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί και για όσα βρίσκονται σε εξέλιξη, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία και το μέλλον του ΝΟΚ.
Σε συνέχεια της φιλοξενίας τους , παρέθεσαν γεύμα με όλα τα μέλη και φίλους προς τιμή της επίσκεψης του!

Back to top button