Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Σειρά φωτογραφιών από το «Διήμερο φεστιβάλ χορευτικών συγκροτημάτων» στο Άργος Ορεστικό

Ο Λαογραφικός Όμιλος «ΑΡΓΕΣΤΑΙ» Άργους Ορεστικού, με αίσθημα σεβασμού αλλά και ευθύνης απέναντι στην παράδοσή μας, στις ρίζες μας, στην πολιτιστική και πολιτισμική μας κουλτούρα και κληρονομιά, συνδιοργάνωσε, με την Π.Ε. Καστοριάς και τον Δήμο Άργους Ορεστικού, και πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία, διήμερο φεστιβάλ χορευτικών συγκροτημάτων το Σάββατο και την Κυριακή 2 και 3 του Σεπτέμβρη, με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων, δύο από τη γειτονική Αλβανία, δύο από τη Δράμα και δέκα έξι παιδικών από την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε και συμμετείχε στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό τους ήχους της ορχήστρας ΧΑΛΚΙΝΟΜΑΝΙΑ, στο νέο πάρκο της πόλης μας, του Άργους Ορεστικού, αποδεικνύοντας -για άλλη μια φορά- ότι η Παράδοσή μας και η διατήρησή της είναι το ποθητό και το ποθούμενο συνάμα, καθώς είναι η «αλυσίδα» που συνδέει τις γενιές, που συνδέει τους ανθρώπους.

Η πολυπληθής συμμετοχή και η συνεργασία μελών και φίλων του Ομίλου καθώς και η αθρόα συμμετοχή πολιτών, αποτέλεσαν την εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος και έτσι ανανεώθηκε το ραντεβού για το καλοκαίρι του 2024.

Ευχαριστούμε θερμά και ειλικρινά όλες και όλους όσες και όσοι πίστεψαν σ’ αυτό το εγχείρημα και βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί, την Π.Ε. Καστοριάς, τον Δήμο Άργους Ορεστικού, τους χορηγούς, τα μέλη, συλλόγους αρωγούς και τους εθελοντές αυτής της εκδήλωσης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος του Ομίλου

Αφροδίτη Σπυροπούλου

kastorianiestia.gr

 

 

 

 

Back to top button