ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Έφτασε η βοήθεια του Α.Σ. Άργος Ορεστικό στα Μεγάλα Καλύβια – Σε 8 ώρες συγκεντρώθηκαν πάνω από 3 τόνοι βοήθειας! (φωτογραφίες)

Παραδώσαμε χθες στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων την ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Άργους Ορεστικού.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ και σε μόλις 8 ώρες συγκεντρώθηκαν πάνω από 3 τόνοι νερά, τρόφιμα, είδη καθαρισμού, ρουχισμός και κλινισκεπασμάτα και ευχαριστούμε καθεμία και καθένα σας ξεχωριστά.
Οι εικόνες που αντικρίσαμε στην πληγείσα περιοχή μας έδειξαν πόσο σημαντική είναι η συμπαράσταση μας στους κατοίκους της.
Θέλουμε να μεταφέρουμε τις ευχαριστίες όλων των κατοίκων των Μεγάλων Καλυβίων προς την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά που βοήθησε όπως μπορούσε.
Μέσα σε αυτή την διαδικασία υπήρξαν μόνο στιγμές που μας γέμισαν ελπίδα με την πιο παραδειγματική να είναι η γιαγιά που μας κυνηγούσε να μας κεράσει τυρόπιτα για να μην είμαστε νηστικοί στο ταξίδι της επιστροφής.
Ο σύλλογος αντιλαμβάνεται και προτάσσει την σημαντικότητα των συλλογικών προσπαθειών, είναι και θα είναι παρών σε κάθε κοινωνική ανάγκη.
Α.Σ. Άργος Ορεστικό 

 

Back to top button