Δυτική ΜακεδονίαΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Καστοριάς συμμετείχε στην 10η Οδοντιατρική Σύνοδος Δυτικής Μακεδονίας (φωτογραφίες)

Το διήμερο 8 και 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 10η Οδοντιατρική Σύνοδος Δυτικής Μακεδονίας στους χώρους του Πανεπιστημίου της Κοζάνης με συνδιοργανωτές τους Οδοντιατρικούς Συλλόγους της Δυτικής Μακεδονίας.
Παρά την θλίψη μας για τα τελευταία γεγονότα από τις φυσικές καταστροφές και τις αρχικές σκέψεις αναβολής αποφασίστηκε τελικά η μη αναβολή μιας διοργάνωσης που προετοιμάζονταν εδώ και πολύ καιρό ειδικά από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κοζάνης.
Πάντα οι επιστημονικές αυτές συναντήσεις είναι πολύ σημαντικές για την δια βίου εκπαίδευση του κλάδου μας.
Προσφέρουν όμως και την χαρά των συναντήσεων με παλιούς φίλους, συνεργάτες και συμφοιτητές.
Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Καστοριάς συμμετείχε σύσσωμος ως διοικητικό συμβούλιο και παραλάβαμε την σκυτάλη και την “εντολή” προετοιμασίας της 11ης επόμενης συνόδου που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά μας.
Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στο διοικητικό συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κοζάνης και στον Πρόεδρο κ.θεοφάνους.
Ειδική μνεία όμως πρέπει να γίνει για την ψυχή της διοργάνωσης την Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Κοζάνης και εκπρόσωπο στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία κ. Σοφία Κ.Π. Τζήκα .
Η κ.Τζήκα είχε τα οργανωτικά ζητήματα του συνεδρίου, την διαχείριση του επιστημονικού προγράμματος και των ομιλητών, των χορηγών, της φιλοξενίας, του πολιτιστικού προγράμματος και την πρακτική αντιμετώπιση συγκεκριμένων ζητημάτων που προέκυψαν κατά την διάρκεια του συνεδρίου.
Αγαπητή Σοφία θερμά συγχαρητήρια!!
Κοσμάς Βαρσάμης

Ολοκληρώθηκε η 10η Οδοντιατρική Σύνοδος Δυτικής Μακεδονίας (φωτογραφίες – βίντεο)

 

Back to top button