ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ο τριήμερος «Μουσικός Σεπτέμβριος 2023» στις Εργατικές Κατοικίες (φωτογραφίες)

https://www.keletronpaidi.gr/wp-content/uploads/2023/09/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1_Viber_2023-09-11_19-33-14-804.jpg

Με μεγάλη επιτυχία, Το «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί-Δράσεις για τον Άνθρωπο» – Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών Καστοριάς «Κέλετρον», πραγματοποίησε τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα, με τίτλο «Μουσικός Σεπτέμβριος 2023», αφιερωμένες σε όλους τους φίλους, εθελοντές, υποστηρικτές του, και τους κατοίκους της
Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 01, 02 και 03 Σεπτεμβρίου 2023, στην Κεντρική πλατεία των Νέων Εργατικών Κατοικιών Καστοριάς, την πρώτη ημέρα με την παραδοσιακή ορχήστρα των ΣΜΟΛΙΚΑ ΚΏΣΤΑ και ΤΡΑΣΙΑ Φώτη, την δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων με την ορχήστρα Τα Αηδόνια – Φλώρινας , και την τρίτη ημέρα με την παραδοσιακή ορχήστρα << ΜΟΥΣΙΚΟ ΗΧΟΧΡΩΜΑ >>.
Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν εθελοντές, μέλη, φίλοι, υποστηρικτές, χορηγοί, συλλογικοί φορείς , καθώς και πλήθος κόσμου από την Π. Ε. Καστοριάς.
Δόθηκε η ευκαιρία να γίνει παρουσίαση και ενημέρωση του πολύπλευρου κοινωνικού έργου του Οργανισμού          ( Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί ) για το 2023, από το πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γεώργιο Νικολόπουλο, ο οποίος ευχαρίστησε παράλληλα, όλους (τους εθελοντές, τα μέλη, τους φίλους, υποστηρικτές, χορηγούς, συλλογικούς φορείς), για τη μεγάλη συμβολή τους σε αυτό.
Επίσης, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα προγράμματα «Ηλιαχτίδα Ζωής- Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής για παιδιά εφήβους και γονείς»- Β Κύκλος, αλλά και για το πρόγραμμα «Φροντίδα για την Τρίτη Ηλικία» – Β Κύκλος, για την ευαισθητοποίηση και εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Το πρόγραμμα « Ηλιαχτίδα Ζωής – Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής για παιδιά εφήβους και γονείς-Α Κύκλος >> υλοποιήθηκε από τον Οργανισμό μας τα έτη 2018-2019, με αποκλειστική Δωρεά από τον μεγάλο Δωρητή του οργανισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», και υποστηρίχτηκε με χορηγίες από το << Ίδρυμα Μποδοσάκη >>, τον όμιλο Εταιριών ΕΛΠΕ, την Εθνική Τράπεζα και άλλων επώνυμων και ανώνυμων Δωρητών.

Το Πρόγραμμα << Φροντίδα για την Τρίτη Ηλικία – Α Κύκλος >>, υλοποιήθηκε τα έτη 2018 – 2019, με αποκλειστική Δωρεά από το << Ίδρυμα ΤΙΜΑ >>.

Ο Πρόεδρος κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, με την ιδιότητα του επικεφαλής και του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Εργατικών κατοικιών Κέλετρον, αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα που υλοποιήθηκαν η είναι προς υλοποίηση από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς αυτήν την περίοδο, στον Οικισμό των Νέων Εργατικών Κατοικιών, ( κατασκευή Πρότυπης Παιδικής χαράς, έργο αποκατάστασης του δικτύου
ηλεκτροφωτισμού, υπογειοποίηση των ηλεκτροφόρων καλωδίων , τοποθέτηση κάδων καθαριότητος και ανακύκλωσης , επιδιόρθωση στα ξύλινα παγκάκια, έργα καθαρισμού του παρακείμενου Στρατοπέδου ΛΕΜ ).
Την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων παρευρέθηκε , τιμώντας με την παρουσία του τις εκδηλώσεις, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ Ιωάννης .
Γραπτό χαιρετισμό απέστειλε η Βουλευτής της ΝΔ της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ Μαρία.
Την δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων παρευρέθηκε, τιμώντας με την παρουσία της τις εκδηλώσεις, η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς κ. ΚΟΖΑΤΣΑΝΗ Δέσποινα, συνοδευόμενη από ομάδα υποψηφίων του συνδυασμού της.
Επίσης την δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων παρευρέθηκε, τιμώντας με την παρουσία του τις εκδηλώσεις, ο υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς, κ. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Γρηγόριος, συνοδευόμενος από πολυπληθή ομάδα υποψηφίων του συνδυασμού του.
Ο οργανισμός μας αισθάνεται την βαθύτατη υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά:

Τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέων Εργατικών Κατοικιών «Κέλετρον» για την άψογη συνεργασία στα πλαίσια συνδιοργάνωσης των πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Όσους συνεισέφεραν στον υλικό εξοπλισμό για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων:
Α. Τον Δήμο Καστοριάς, στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης των εκδηλώσεων, για την παραχώρηση του χώρου, την περιποίηση του πρασίνου και την επιμέλεια των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του χώρου της εκδήλωσης, την τοποθέτηση εξέδρας, καθώς και την μερική χρηματοδότηση των δαπανών προβολής και διαφήμισης, των
εκδηλώσεων.
Β. Την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης των εκδηλώσεων, για την παραχώρηση προτζεκτορα, , καθώς και την μερική χρηματοδότηση των δαπανών προβολής και διαφήμισης αυτής.

Γ. Τους υποστηρικτές των εκδηλώσεων:

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κεφαλαρίου, και ιδιαίτερα το Δ.Σ. και τον Πρόεδρο κ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ Αλέξανδρο, για την δωρεάν παραχώρηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (τραπεζοκαθίσματα).
Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απόζαρι, και ιδίως τον Πρόεδρο κ. ΡΟΝΤΣΗ Γρηγόριο και τον κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Τάμη, για την δωρεάν παραχώρηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (τραπεζοκαθίσματα).

Τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικάνορα, για την δωρεάν παραχώρηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (τραπεζοκαθίσματα).

Δ. Τις επιχειρήσεις:

MEΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

NOISIS Σύμβουλοι Ανάπτυξης Α.Ε

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

LIMNEON RESORT SPA JUMBO A.E ΤΕΡΠΙΝΑΣ Θωμάς I-KTEO ΠΑΛΙΟΥΡΗΣ Γεώργιος

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΛΗΓΙΟΡΙΔΗΣ Παναγιώτης
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

1. ΜΠΙΖΙΟΣ Σπύρος Οικοδομικά υλικά , Αργος Ορεστικό.

2. Ζαχαροπλαστείο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κ ΣΙΑ Ο.Ε, Χλόη Καστοριάς

3. ΚΑΡΑΠΑΥΛΙΔΗΣ Οπτικά Καστοριά

4. Πίτος Ηλεκτρολογικό Υλικό, Ι ΚΩΤΣΙΔΗΣ ΙΚΕ, Περιοχή Χλόη – Καστοριά.

5. Φρούτα ΚΥΡΚΟΤΣΟΓΛΟΥ Πέτρος , Χλόη Καστοριά

6. ΜΗΛΙΑΤΗΣ, tools colors, Kαστοριά .

7. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, Καφές, 11ης Νοεμβρίου 13, Καστοριά.

8. Next Generation, Γράμμου 77, Καστοριά, Γώγος Κων/νος.

9. Pizza PETIT, NΑΤΣΗ Ευθύμιος, Χλόη Καστοριά.

10. Συνεργείο Αυτοκινήτων ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος, Χλόης 2, περιοχή Χλόη –
Καστοριά.

11. ΜΑΥΡΙΔΗΣ Νεκτάριος, caffe mio- mio, Εργατικές Κατοικίες Καστοριάς.

12. Coffe Sunday ΔΟΚΟΠΟΥΛΟΣ Φώτης, Kαστοριά.

13.Κρεοπωλείο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Γεώργιος, Χλόη- Καστοριά.

14. ΓΑΖΕΑΣ Στέφανος κ ΣΙΑ Ο.Ε- Συνεργείο Αυτοκινήτων, Χλόη.

15. Senior Pizza, All Metro Λ. Κύκνων 2, Καστοριά.

16. ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Οπτικά, Αλ Κομνηνού11, Καστοριά.

17. ΣΙΩΜΟΣ Δημήτριος, THE TOK, Kαντίνα Χλόη.

18. ΒROWN COFFE, Kομνηνών1 και 11ης Νοεμβρίου, Καστοριά.

19. Οικοδομικά Υλικά Σουκαλόπουλος Γκλαβίνας, περιοχή Χλόη, Καστοριάς

20. Ζέγας Πάρης, Ηλεκτρολογικά- Θέρμανση-Ψύξη, Χλόη- Καστοριά

21 .Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Ζήσης Γεώργιος, Ορεστειων 4, Καστοριά

22. Φαρμακεία Ευγενία Ηργη και ΣΙΑ Ο.Ε. , 3ης Σεπτεμβρίου 9 και Χλόη, Καστοριάς

23. Φαρμακείο Ευάγγελος Μπαζίνας, φιλίππου 12 , Μανιακοι, Καστοριάς

24. Υγρά Καύσιμα- Πετρέλαιο Θέρμανσης &lt;&lt;ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ&gt;&gt; Χλόη, Καστοριάς

25. Eμπορία ξύλων- Ξυλοκάρβουνα καυσόξυλα ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ, Διασταύρωση Κεφαλαρίου.

26. Βουλκανιζατέρ Χρήστος Κωστέας, Γράμμου 236, Καστοριά

27. Αρτοποιίο ARTION, Bakehouse, coffee, Λ. Χλόης, Καστοριά.

28. Πλακάκια- Είδη Υγιεινής Σπύρος Κωνσταντινίδης και ΣΙΑ ΟΕΕ, Κορησός, Καστοριάς

29. Ελαστικά Λιαχόπουλος Χρήστος, Αθ. Διάκου 60 και Μανιάκοι, Καστοριά.

30. Καφεποτείον Εν καιρώ, Μ. Αλεξάνδρου 139, Καστοριά

31. Enimerosou.gr

32. Ξυλεία ΜΠΑΜΠΑΚΟΣ Θάνος, Αργος Ορεστικό.

33.Κατάστημα Ηλεκτρολογικού Υλικού ΤΣΑΝΤΣΟΥΡΗΣ Κων/νος

34. River Party reboot , ΜΥΛΩΝΑΣ Κων/νος

35. Αbraam s vineyards, ΟΙΝΟΠΟΙΙΟ ΚΑΠΟΥΡΓΑΣ Κων/νος

36. Καφεποτείον ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Άγγελος.

Ε. Τους εθελοντές Γιάννη, Βασίλη, Λευτέρη, Κώστα, Γιώργο, Βασίλη, Μιχάλη, Θωμά,
Σπύρο, Κώστα, Γιώργο, Ηλία, Θεώνη, Χρύσα, Γαριφαλιά, Σταυρούλα, Θωμά, και τους
μικρούς Εθελοντές μας , Χρήστο και Παναγιώτη

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!!

Το Δ.Σ. του Οργανισμού.

https://www.keletronpaidi.gr/wp-content/uploads/2023/09/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1_Viber_2023-09-11_19-33-14-894.jpghttps://www.keletronpaidi.gr/wp-content/uploads/2023/09/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1_Viber_2023-09-11_19-31-17-607.jpghttps://www.keletronpaidi.gr/wp-content/uploads/2023/09/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1_Viber_2023-09-11_19-33-14-751.jpg

https://www.keletronpaidi.gr/wp-content/uploads/2023/09/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1_Viber_2023-09-11_19-33-14-936.jpg

 

Back to top button