Καστοριά

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας: Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καστοριάς πραγματοποίησε σήμερα, ημέρα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης (ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, γάλατα μακράς διάρκειας, δημητριακά, κονσέρβες κλπ) στον Ερυθρό Σταυρό Καστοριάς, που είναι ένα από τα σημεία συγκέντρωσης τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης στον Νομό μας, θέλοντας να εκφράσει την έμπρακτη αλληλεγγύη και συμπαράστασή του προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Θεσσαλίας.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Θεσσαλίας 

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καστοριάς εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για τα θύματα που άφησαν πίσω τους οι καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή του στους πληγέντες. Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων κι ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση των τραυματιών.

Στο πλαίσιο της έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασής μας προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Θεσσαλίας αποφασίσαμε να διαθέσουμε το συμβολικό ποσό των 100€ ευρώ για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης.

Ταυτόχρονα, καλούμε τα μέλη μας να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να βοηθήσουν με κάθε τρόπο τους πληγέντες συνανθρώπους μας.

 

Back to top button