Καστοριάφωτορεπορτάζ

Φυσιολατρικός Σύλλογος Μεσοποταμίας: Οι εικόνες που είδαμε και οι καταστάσεις που βιώσαμε είναι τραγικές! (φωτογραφίες)

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!
Το απόλυτο χάος σε ολόκληρα χωριά τα οποία μένουν αβοήθητα από τον κρατικό μηχανισμό!
Βρεθήκαμε μαζί με ακόμα 9 βαν από Αθήνα στα χωριά Βλοχος, Παλαμας, Κοσκινια και Αγία Τριάδα και παντού υπήρχαν εθελοντές να προσφέρουν όπως μπορούν και άνθρωποι στο έλεος του θεού να προσπαθούν να σώσουν ότι σώζεται και τελικά να μένουν με τέσσερις τοίχους!
Οι εικόνες που είδαμε και οι καταστάσεις που βιώσαμε είναι τραγικές! Λάσπη και δυσοσμία παντού και οι σοροί σκουπιδιών έξω από τα σπίτια να μεγαλώνουν κάθε λεπτό!
Οικογένειες με περηφάνια να δέχονται μόνο ελάχιστη βοήθεια γιατί όπως μας είπαν πρέπει να βοηθηθούν κι άλλοι και πρόεδροι χωριών να μας ευχαριστούν και να δακρύζουν από συγκίνηση μπροστά μας!
Μπήκαμε σε σπίτια βοηθήσαμε και συζητήσαμε με ανθρώπους και καταλάβαμε απο μέσα την σοβαρότητα της κατάστασης!
Γι αυτό λοιπόν σε αυτο το σημείο αφού πρώτα πούμε σε όλους εσάς ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θα θέλαμε αυτη η δραση αλληλεγγύης να συνεχιστεί για λίγες μέρες ακόμα και να ολοκληρωθεί με ακόμα μια αποστολή προϊόντων όπως μας ζητήθηκε από τους ίδιους τους κατοίκους! Τα προϊόντα τα οποία χρειάζονται είναι:
• Χλωρίνη
• Καθαριστικά
• Σκούπες
• Πλαστικά φτυάρια
Οποίοι εθελοντές θέλουν και μπορούν να βάλουν οχήματα ώστε να μεταφερθούν τα προϊόντα σπίτι-σπίτι όπως κάναμε και εμείς μπορούν να μας ενημερώσουν στα τηλέφωνα:
6948690627 ( Παντελής )
6989696882 ( Σταύρος )
6971984262 ( Νίκος ) ώστε να σας κατευθύνουμε ως προς την παράδοση!
Με τιμή
ΔΣ Φυσιολατρικού Συλλόγου Μεσοποταμίας

Back to top button