ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Χρειαζόμαστε τις μεγάλες διοργανώσεις (του Βασίλη Κωνσταντίνου)

Μεγάλη απογοήτευση (προσωπική) σήμερα γιατί ήταν αδύνατο να τρέξω στα 5 χιλιόμετρα που τρέχω συνήθως. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορούσα να λείψω από μία τέτοια γιορτή.
Η πόλη μας γέμισε αθλητές αλλά και εθελοντές. Αυτό το στήριγμα της τοπικής μας κοινωνίας . Ότι καλύτερο έχουμε. Ότι καλύτερο υπάρχει σε μας ανάμεσά μας είναι οι εθελοντές. Γιατί αυτοί αφήνουν τον προσωπικό τους χρόνο προς χάριν μας Γι’ αυτό κιόλας προσωπικά ,τους ευγνωμονώ και νομίζω ότι είναι μία ευλογία να συνεχίσουν ,να έχουμε εθελοντές παντού.
Μία γιορτή λοιπόν για όλους .Κυρίως για τα μικρά παιδιά τα οποία βαπτίζονται στον αθλητισμό .Μαθαίνουν τον ανταγωνισμό την άμιλλα και κάποια από αυτά πιθανόν να κάνουν την άθληση τρόπο ζωής. Επειδή επί πολλά χρόνια εκπαιδευτικός, είδα ότι το μπλα-μπλα δεν έχει μεγάλη αξία αν δεν συνοδεύεται και από βιωματικές δράσεις. Καταλαβαίνω λοιπόν την αξία πολύ καλύτερα τώρα για αυτήν την εξέλιξη της συμμετοχής.
Ευχάριστο λοιπόν και ελπιδοφόρο να συμμετέχουν τόσα πολλά και τόσα μικρά παιδιά.
Βέβαια άκουσα και κάποια σχόλια ότι δεν είχαμε την ανάλογη συμμετοχή. Δεν ξέρω γιατί. Μακάρι να το δούμε όλοι μαζί με επικεφαλής τους αρμόδιους συλλογικά και ο καθένας να βοηθήσει όσο μπορεί. Γιατί έχουμε ανάγκη από μεγάλες εκδηλώσεις από αυτές που διαφημίζονται σε προσωπικό επίπεδο.
Φανταστείτε πόσες φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει από το RUN GREECE. Πόσα άτομα θα δούνε αυτήν την ωραία πόλη. Και την διαδρομή του γύρου της λίμνης ή ενός κομματιού αυτού.

Back to top button