ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Αποτελέσματα του Α.Σ. Καστοριάς για το Σαββατοκύριακο

Αποτελέσματα της αγωνιστικής δραστηριότητας των τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς για το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Σεπτεμβρίου

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Σ. Β΄ 87-25

Το Σαββατοκύριακο είχαμε την έναρξη των ηλικιακών πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Δ.Υ.Μ. Στα πλαίσια του εφηβικού πρωταθλήματος, η ομάδα μας ξεκίνησε με εύκολη νίκη απέναντι στον Ηρακλή Κοζάνης Β΄, με σκορ 87-25.

Οι αθλητές του νέου εφηβικού, ήταν σοβαροί απ’ την αρχή του παιχνιδιού, παρουσιάζοντας πολύ όμορφο θέαμα στον κόσμο μας

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Στεφανής Γ.,  Στεφανής Ορ., Κωνσταντίνου Γ. Κωνσταντίνου Σ., Φιλιππίδης Δ., Ντόντης Π.,  Κώτσης Π., Πιπερόπουλος, Μονοβασίλης Αλ.,  Μαυροδήμος Κ., Εφραιμίδης Μ. και Στεργιόπουλος.

Α.Σ. Καστοριάς: Συμμετοχή της ανδρικής ομάδας στο τουρνουά μπάσκετ «Βάλε ένα καλάθι ζωής»

«Βάλε ένα καλάθι ζωής»

Το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο ΔΑΚ Σκαρκαλά της Κοζάνης, το τουρνουά μπάσκετ «Βάλε ένα καλάθι ζωής».

Η ανδρική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς – άροσις έπαιξε τον πρώτο αγώνα με τους Διόσκουρους Κοζάνης στον οποίο βγήκε νικήτρια και προκρίθηκε για τον τελικό, όπου αναμετρήθηκε με τον Εθνικό Κοζάνης τον οποίο και νίκησε, με σκορ 77-55.

Ήταν μια ευκαιρία για την ομάδα της Καστοριάς να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και ο προπονητής να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές, στα πλαίσια προετοιμασίας εν όψει του πρωταθλήματος, που θα ξεκινήσει σύντομα.

Εξίσου όμως σημαντική ήταν και η δράση που πραγματοποιήθηκε παράλληλα με τους αγώνες, για τη σημασία και τα οφέλη προς την κοινωνία και τον άνθρωπο, το να γίνει κάποιος εθελοντής δότης μυελού των οστών και να «σώσει» κάποιον συνάνθρωπό του!

Συγχαίρουμε θερμά τους διοργανωτές για το πολύ χρήσιμο τουρνουά, τις ομάδες των Διόσκουρων, του Ηρακλή και του Εθνικού Κοζάνης που συμμετείχαν και τον σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών – Αιμοπεταλιοδοτών «Σταγόνα Ελπίδας» για την κοινωνική τους προσφορά.

Α.Σ. Καστοριάς

Back to top button