ΑθλητικάΚαστοριά

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων Οπαδών Καστοριάς για την πρώτη ήττα

Περιμέναμε να καταλαγιάσει λίγο ο χαμούλης που έγινε στην πιάτσα μετά την βαριά ήττα της ομάδας από τα Τρίκαλα. Καλύτερα να μιλάς εν ψυχρώ παρά εν θερμώ.
Καταρχήν είναι αλήθεια ότι φύγαμε σκασμένοι από το γήπεδο. Ok. Αλλά ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΑΤΑΡΧΗΝ είναι η πρώτη αγωνιστική ρε…..η πρώτη. Χαλαρώστε όλοι. Φυσικά δεν απευθυνόμαστε στους φελλούς που ξυπνάνε το πρωϊ του ματς και παρακαλάνε να χάσει η ΚΑΣΤΟΡΙΑ για να αυτοδικαιωθούν στο μυαλό τους και να πουν την εξυπνάδα τους. Αυτοί ούτε που μας νοιάζουν. Και δεν πρέπει να νοιάζουν και όλο τον οργανισμό ΚΑΣΤΟΡΙΑ, είτε μιλάμε για κόσμο, παίχτες, προπονητές, διοίκηση, φροντιστές, κηπουρούς μέχρι τα τσιμέντα και τα καρεκλάκια. Τελεία.
Απευθυνόμαστε πρώτα σε αυτούς που φύγανε σκασμένοι σαν εμάς. Την ΚΑΣΤΟΡΙΑ την αγαπάμε και πάμε μόνο για αυτό στο γήπεδο. Είτε παίζει με τα Τρίκαλα είτε με τον Ολυμπιακό είτε με τα Δρημίκλανα. Τελεία. Η ομάδα θέλει στήριξη. Όπως μετά την τριάρα και την μπαλάρα με τον Εορδαϊκό, λέγαμε σε όσους μιλούσαν για ομαδάρα κτλ κρατήστε χαμηλά τη μπάλα, το ίδιο λέμε και τώρα που ήρθε η τριάρα από την αντίθετη. Φτάνει με τους ενθουσιασμούς και την ισοπέδωση. Όλοι ειδήμονες με άποψη και στυλ. Υπομονή. Το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμη.
Τι είδαμε στο ματς; Έναν αντίπαλο οργανωμένο σε όλους τους τομείς, γυμνασμένο, απλωμένο σε όλο το γήπεδο με ασταμάτητο τρέξιμο και πρεσινγκ και χωρίς ταλαιπώρια της μπάλας. Από την άλλη είδαμε τους παίκτες μας αγχωμένους χωρίς κανένα λόγο.
Και απευθυνόμαστε σε αυτούς. Μην αδικείται τους εαυτούς σας . Είστε οι ίδιοι που ρίξατε τρία στον Εορδαϊκό με μπάλα που χαζεψαμε. Εμείς σας πιστεύουμε πραγματικά. Δικαιούστε και κακές εμφανίσεις. Είστε όμως υποχρεωμένοι να παλεύετε με όλες σας τις δυνάμεις. Μέχρι το 90. Για τους εαυτούς σας , για την ομάδα και την βαριά φανέλα της , για τους διοικούντες που ξοδεύουν χρήμα και χάνουν χρόνο από τις οικογένειές τους για να σας παρέχουν ότι μπορούν και τέλος για εμάς που κόβουμε με χαρά το εισιτήριο μας για να δούμε την αγάπη μας στο χόρτο. Σε αντίθεση με άλλους, εμείς πιστεύουμε ότι την Κυριακή που μας πέρασε, παλέψατε. Αν γινόταν το 2 – 3 στη φάση με το σουτ μπορεί τώρα οι ειδήμονες να σας αποθεώνανε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σκύψτε το κεφάλι, ακούστε τους προπονητές σας και φερθείτε σαν επαγγελματίες, όχι μόνο στα δικαιώματα σας αλλά και στις υποχρεώσεις σας εντός και εκτός γηπέδου. Ελπίζουμε να πήρατε παραδείγματα από τα παιδιά των Τρικάλων…..
Τέλος, όσο αφορά τους διοικούντες, σκύβουμε με σεβασμό στην τιτάνια προσπάθεια που κάνετε. Σας το λέμε πραγματικά. Μικρή κοινωνία είμαστε και γνωρίζουμε το άγχος και το ζόρι που τραβάτε για να τα βγάλει πέρα η ομάδα καθημερινά. Και έχετε να ακούτε και τους τζαμπατζήδες με άποψη. Ok. Έτσι είναι δυστυχώς το ποδόσφαιρο. Όλοι το ξέρουμε αυτό . Μαζί όλοι όμως, κλείνουμε τα αυτιά μας και συνεχίζουμε τον όμορφο αγώνα για το ποδόσφαιρο της πόλης μας. Ένα όμως έχουμε να πούμε. Όπως εμείς γράφουμε και μιλάμε εν ψυχρώ , εν ψυχρώ πρέπει και σεις να πράττετε. Και όχι εν θερμώ. Νόμος.
Δίπλα όλοι στα παιδιά με τον Κάστορα στο στήθος.
ΚΑΣΤΟΡΙΑΡΑ παλαβωμάρα.
Σ.Φ.Ο.Κ 

Βαριά ήττα της Καστοριάς στην πρεμιέρα 1-4 από τα Τρίκαλα (αποτελέσματα – βαθμολογία – βίντεο ο αγώνας με πριγραφή)

 

 

Back to top button