Καστοριά

Στην παρουσίαση του νέου του νέου μυθιστορήματος του βραβευμένου συγγραφέα Ισίδωρου Ζουργού στην αυλή του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα (φωτογραφίες)

Στις 7 μ.μ. χτες, 18/9/2023, έγινε στην αυλή του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα μια ξεχωριστή εκδήλωση: παρουσιάστηκε το τελευταίο μυθιστόρημα του βραβευμένου συγγραφέα Ισίδωρου Ζουργού «Περί της εαυτού ψυχής» εκδ. Πατάκη, μεγάλο μέρος του οποίου αναφέρεται στην Καστοριά επί Αλεξίου Α’ του Κομνηνού.

Τον συγγραφέα καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Μουσείου κ. Μ. Λάτσιος, ενώ για τον ίδιο και το βιβλίο του μίλησε εκ μέρους του Μουσείου η υπεύθυνη εκπ/κών δράσεων και μέλος του Δ.Σ. κ. Σ. Ευθυμιάδου-Παπασταύρου.

Στη συνέχεια έλαβε τον λόγο ο ίδιος ο συγγραφέας, που μίλησε από καρδιάς και με τον λόγο του γοήτευσε το κοινό, το οποίο του υπέβαλε πολύ ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, κλείνοντας έτσι, με τον καλύτερο τρόπο, την όλη σημαντική εκδήλωση.

Ευχαριστούμε τον κ. Ισίδωρο Ζουργό, που ανταποκρίθηκε πρόθυμα στην πρόσκλησή μας και τίμησε με την παρουσία του το Μουσείο και την πόλη της Καστοριάς.

Εκ μέρους του Συλλόγου «Φίλοι Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Ν. Καστοριάς»

Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γραμματέας

Μάρκος Λάτσιος                                         Νικόλαος Παπασταύρος

Back to top button