Καστοριά

Ο Όμιλος ΣΑΡΑΝΤΗ και τα καταστήματα της “Ελληνικής Διατροφής” στηρίζουν την Εταιρεία Αυτισμού Καστοριάς

Από αύριο 25 Σεπτεμβρίου έως και τις 14 Οκτωβρίου 2023

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗ σε συνεργασία με τα καταστήματα του ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. συνεχίζουν τη δράση τους με αίσθημα Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζοντας το έργο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ – Δ.Α.Δ.Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
Η «Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς» είναι Σωματείο Ν.Π.Ι.Δ. Διοικείται αποκλειστικά από εθελοντές γονείς και φίλους ατόμων με αυτισμό. Από το 2013 λειτουργεί το “Κέντρο Ημέρας για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με αυτισμό”. Βασικός στόχος μας είναι η άμεση δημιουργία ενός Πρότυπου Ολοκληρωμένου Κέντρου για θεραπευτική παρέμβαση, στέγαση και εργασία των ατόμων με αυτισμό του Ν. Καστοριάς.
Από τις 25 Σεπτεμβρίου έως και τις 14 Οκτωβρίου 2023, αγοράζοντας αγαπημένα προϊόντα NOXZEMA, BIOTEN, FISSAN, ORZENE, WASH & GO, STR8, BU, AVA, SANITAS και TESORI D’ ORIENTE με προσφορά έως 50% φθηνότερα ή 1+1 δώρο από τα Καταστήματα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, οι καταναλωτές επιβραβεύουν για μια ακόμη φορά την προσπάθεια των δύο εταιρειών και στηρίζουν το έργο της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς καθώς το ποσό που θα διατεθεί θα καλύψει δράσεις του συλλόγου.

Back to top button