Καστοριά

Βασίλης Κωνσταντίνου: Το μέλλον είναι στα ποδήλατα

Σήμερα, τελευταία Πέμπτη του μήνα και όπως διάβασα στα τοπικά sites δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες της πόλης να πάρουν το ηλεκτρικό ποδήλατο το οποίο βρίσκεται στο μαγαζί κάτω στην νότια παραλία .
Τα ποδήλατα αυτά ιδιοκτησία του δήμου επιτέλους έκαναν κάτι σωστό τα έδωσαν στον ιδιώτη έναντι τιμήματος μπορεί να τα δει και να τα νοικιάζεις τουρίστες.
Είχα πάρει ακόμα μία φορά το ηλεκτρικό ποδήλατο. Πιστεύω είναι το μέλλον στα ποδήλατα . Και ειδικά για κάποιους οι οποίοι σαν εμένα κάνουν επί χρόνια ποδήλατο κάποια στιγμή στο μέλλον θα το χρειαστώ.
Όμως αυτό που έχει σημασία είναι τουλάχιστον στην παραλία και στα μέρη στα οποία μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε να χρησιμοποιείται ούτως ώστε να αφήνει θέσεις παρκαρίσματος για τους ξένους επισκέπτες.
Επίσης είναι πάρα πολύ σπουδαίο να διαφημιστεί και να χρησιμοποιείται σαν δέλεαρ για κάποιον ο οποίος έρχεται εδώ σαν τουρίστας. Είναι κάτι πολύ μοδάτο και νομίζω να το εκμεταλλευτούν όπως ήδη γίνεται σε μεγαλύτερη συχνότητα
Σημασία έχει σε αυτή την πόλη κάποιος που έρχεται εδώ να έχει δραστηριότητες να μπορεί να κάνει κάτι για να το λέει όταν φύγει στους άλλους . Η διαμονή του στην Καστοριά είναι ενδιαφέρουσα μόνο όταν έχει πολλές δραστηριότητες.
Το μεγάλο μας ατού εδώ είναι ο γύρος της λίμνης. Όταν τελειώσουν οι διαμορφώσεις του πιστεύω ότι θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και για μας αλλά και για τους επισκέπτες.

 

 

Back to top button