Καστοριά

Δήλωση υποψηφιότητας-συνέντευξη Δήμητρας Μπουΐκίδου (Dimi)

Ποιο ήταν το κίνητρο για να κατέβετε υποψήφια στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Καστοριάς;

Το κίνητρο για να κατέβω στις δημοτικές εκλογές είναι ξεκάθαρα η ανάγκη μου να προσφέρω στον τόπο μου το καλύτερο που μπορώ. `Ήμουν πάντα δραστήρια σε πολλές περιπτώσεις με την παρουσία μου, σε ό,τι αφορά τα κοινά.

Ποια πιστεύετε είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα στην πόλη;

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην πόλη είναι η ανεργία φυσικά, από την οποία πηγάζουν κι άλλα πολλά προβλήματα, όπως η μετανάστευση εσωτερική ή εξωτερική των νέων ανθρώπων του τόπου μας. Επίσης η ανεκμετάλλευτη ομορφιά της περιοχής μας, η οποία μπορεί να γίνει πόλος έλξης για πληθώρα τουριστών όχι μόνο κάποια σαββατοκύριακα του χειμώνα άλλα όλο τον χρόνο.

Πιστεύετε ότι τα πρόσωπα που εκπροσωπούν τον συνδυασμό παίζουν σημαντικό ρόλο με την πολιτική τους για το μέλλον του τόπου;

Σαφέστατα το πιστεύω, καθώς είναι νέα πρόσωπα με σπουδές και ικανότητες και το κυριότερο, με όραμα για προσφορά και δημιουργία.

Μπορείτε να μας πείτε ποια θα είναι η δική σας προτεραιότητα;

Η δική μου προτεραιότητα θα είναι η εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, η παροχή αξιοπρεπών συνθηκών στον δήμο μας οι οποίες δεν είναι αυτονόητες αν κατ Θα έπρεπε σε έναν αναπτυσσόμενο δήμο, όπως και η συνεργασία με τους δημοτικούς συμβούλους και τον επικεφαλή του συνδυασμού τον κύριο Γρηγοριάδη στου οποίου το πρόσωπο πιστεύω για το μέλλον της Καστοριάς.

Ποιο μήνυμα θα στέλνατε για τις εκλογές;

Ο τόπος μας είναι παραμελημένος και είμαστε στο σημείο μηδέν. Οφείλουμε να δώσουμε μια ευκαιρία στους εαυτούς μας και στον κύριο Γρηγοριάδη να πάει την Καστοριά βήματά έως κατ άλματα μπροστά, γιατi της αξίζει και μας αξίζει.

Back to top button