Άργος ΟρεστικόΓούναΚαστοριάΚοζάνηΚόσμος

Saga Furs: Το Top Lot των Silverblue mink αγοράστηκε από τον Γιώργο Γκόγκο για λογαριασμό της Abel Furs Dubai (φωτο – δηλώσεις)

Η Saga Furs, κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας του Σεπτεμβρίου, προσέφερε προς δημοπράτηση μια επιλογή από Top Lots, μεταξύ των οποίων ήταν και το Top Lot των Silverblue Velvet Female mink, που εξασφάλισε ο κ. Γιώργος Γκόγκος από την Ελλάδα, για λογαριασμό της Abel Furs Dubai.

Η Abel Furs Trading LLC, που ιδρύθηκε από τον κ. Απόστολο Γκόγκο, έχει παρουσία στο Ντουμπάι για περισσότερα από 25 χρόνια. Η εταιρεία διατηρεί στενή συνεργασία με τη Saga Furs και αγοράζει κορυφαίας ποιότητας γουνοδέρματα mink και fox από τις δημοπρασίες της. Τα γούνινα ενδύματα παράγονται στην Ελλάδα, αλλά απευθύνονται στην παγκόσμια αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

“Είμαστε χαρούμενοι που μια ελληνική εταιρεία απέκτησε για άλλη μια φορά το Top Lot. Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που συνέβη αυτό, γεγονός που υπογραμμίζει τα υψηλής ποιότητας γουναρικά που παράγουμε όλα αυτά τα χρόνια για τους πελάτες μας “, σημείωσε ο κ. Γ. Γκόγκος, ο οποίο εκπροσωπεί τη δεύτερη γενιά της επιχείρησης.

Αρχικά, η Abel Furs ξεκίνησε το 1994 στη Σιάτιστα Κοζάνης, ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που κατασκεύαζε χειροποίητα γούνινα προϊόντα και αξεσουάρ. Από την αρχή όμως, η εταιρία είχε το όραμα να επεκταθεί στα Εμιράτα, αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες αυτής της αγοράς. ‘Ετσι, το 1999 άνοιξε ένα κατάστημα στο Ντουμπάι.

Η ποιότητα και ο ξεχωριστός σχεδιασμός των προϊόντων της Abel Furs ώθησαν γρήγορα το label Abel Furs σε εξέχουσα θέση μεταξύ κορυφαίων παραγωγών γούνας. Από εκείνο το σημείο και μετά, η εταιρεία γνώρισε ταχεία ανάπτυξη.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς σκοπεύει η εταιρεία να χρησιμοποιήσει τα δέρματα του Top Lot, ο κ. Γκόγκος απάντησε: «Τα γουνοδέρματα αυτά θα κατεργαστούν στο βυρσοδεψείο DM, στην Ελλάδα. Προορίζονται για την κατασκευή γουναρικού ειδικής παραγγελίας για συγκεκριμένο, επώνυμο πελάτη. Οι λεπτομέρειες του οποίου παραμένουν επί του παρόντος εμπιστευτικές».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στη διεύθυνση https://www.abelfurs.gr/ ή τον λογαριασμό τους στο Instagram @abelfurs.

Back to top button