Ελλάδα

Ιδέες για Ταιριαστά Δώρα Ανάλογα με το Ζώδιο

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, με ένα ξεχωριστό σύνολο χαρακτηριστικών. Η προσωπικότητά μας, είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, και ένας από αυτούς είναι και το ζώδιό μας, αλλά και όλα τα στοιχεία που προσθέτει ο αστρολογικός μας χάρτης.
Η τρόπος χρήσης του και το επίπεδο επιρροής του στη ζωή μας, είναι διαφορετικός για τον καθέναν από εμάς, υπάρχουν στιγμές όμως, που η πληροφορία για το ζώδιο ενός συγκεκριμένου προσώπου μπορεί να μας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Κι αυτή η στιγμή είναι όταν προσπαθούμε να επιλέξουμε για αυτόν τον κατάλληλο δώρο. Εξερευνώντας κάποια βασικά χαρακτηριστικά του στοιχείου του ζωδίου, είμαστε σε θέση να μειώσουμε το ρίσκο, η επιλογή μας να δυσαρεστήσει τον παραλήπτη.   

  • Στοιχείο Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης):

Τα 3 αυτά ζώδια, είναι γνωστά κυρίως για την αστείρευτη ενέργειά τους, και το πάθος τους, προς όλες τις κατευθύνσεις. Έτσι, το δώρο που θα τους προσφέρετε θα πρέπει να έχει ως άξονα προσανατολισμού, τη μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής και να τους βοηθά να εκφραστούν περισσότερο. Ένα σετ εξοπλισμού για εξωτερικές δραστηριότητες, όπως πεζοπορία ή καταδύσεις, ένα αθλητικό ρολόι με ενσωματωμένο GPS, ή ακόμη και μια συνδρομή σε έναν αθλητικό σύλλογο ή σε σχολή χορού για να διοχετεύουν την ενέργειά τους, αποτελούν  καταπληκτικές επιλογές.
Στην περίπτωση που προτιμήσετε ένα ρολόι, επειδή αυτό θα είναι αθλητικό και όχι σε μορφή “κοσμήματος”, δε σημαίνει ότι πρέπει να είναι ευτελές, ή λιγότερο ποιοτικό.
Οι εκτιμήσεις επώνυμων ρολογιών από τη Fasma Hellas και των λοιπών επαγγελματιών, μπορούν να υποστηρίξουν το εγχείρημά σας. 

  • Στοιχείο Γη (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως):

Γήινη φύση, δηλαδή πρακτική και ρεαλιστική, με τους ανθρώπους σε αυτά τα 3 ζώδια να είναι περισσότερο γνωστοί για την πρακτικότητα και τη σταθερότητά τους, βρίσκοντας την ομορφιά στην απλότητα των πραγμάτων. Ένα κομψό κομμάτι επίπλωσης, ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης, μια ποιοτική σειρά καλλυντικών (ως λάτρεις της φροντίδας του εαυτού τους), αλλά και ένα σύνολο κρυστάλλινα ποτήρια κρασιού, για να απολαμβάνουν το κρασί που οι υπάλληλοι της γειτονικής κάβας, όπως η Wine Outlet, θα υποδείξουν για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, συνθέτουν το πλαίσιο επιλογών.

  • Στοιχείο Αέρας (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος):

Η φύση τους είναι συνυφασμένη με την αγάπη για ελευθερία, κοινωνική δραστηριότητα, και την εξερεύνηση του κόσμου. Το κατάλληλο δώρο, θα πρέπει να τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν να ανακαλύπτουν νέες πτυχές του κόσμου. Ένα εισιτήριο για κάθε καλλιτεχνικό γεγονός, ένα ποδήλατο ή μια εμπειρία υψηλής αδρεναλίνης (όπως μια βόλτα με αερόστατο) αντικατοπτρίζουν πλήρως το χαρακτήρα τους και την προσέγγισή τους για τη ζωή.

  • Στοιχείο Νερό (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες):

Η τελευταία μας τριάδα, φημίζεται για την ευαισθησία της, και το βαθύ συναισθηματισμό της. Το δώρο που θα απευθύνεται προς αυτός, δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αγνοεί αυτή την πλευρά τους. Ένα αρωματικό κερί, και άλλα αξεσουάρ για χαλάρωση στο χώρο τους, ή ένα ρομαντικό δείπνο στην εξοχή ή δίπλα στη θάλασσα, χωρίς να ξεχάσετε εκτός από τα εκλεκτά εδέσματα να προμηθευτείτε και ένα από τα ξεχωριστά καλάθια με ποτά για δώρο από την Cava Canava, για να ολοκληρώσετε με αρμονία τη γευστική εμπειρία. 

Back to top button