Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Δήλωση υποψηφιότητας Ρεβέκας Γκέρατς

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

με χαρά, σας ανακοινώνω ότι στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές θα συμπορευτώ με τον Γιώργο Αμανατίδη, στον Ανεξάρτητο συνδυασμό “Συμμαχία για την Ανάπτυξη-Η Δυτική Μακεδονία μπροστά”. Μία Παράταξη ανοιχτή σε όλους, με στόχους, όραμα και πρόγραμμα για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της περιφέρειάς μας.

Συντάσσομαι σε αυτόν τον αγώνα, γιατί δεν θέλω μόνο να παραπονιέμαι για τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας και τους εκπροσώπους μας, αλλά προσπαθώ να γίνω μέρος της λύσης αναλαμβάνοντας έμπρακτα το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί σε κάθε ευσυνείδητο πολίτη.

Επιθυμώ για την Καστοριά μας, που διαρκώς συρρικνώνεται, ανανέωση και νέες ιδέες. H περιοχή μας πρέπει να γίνει ελκυστική, να παράγει ευκαιρίες και προστιθέμενη αξία για τους ανθρώπους της, κρατώντας εδώ τα παιδιά της. Αξιοποιώντας τα εφόδια και τις γνώσεις που αποκόμισα από την μέχρι τώρα εκπαιδευτική και επαγγελματική μου διαδρομή, δεσμεύομαι να συμβάλλω στον σχεδιασμό ανταγωνιστικών προγραμμάτων για την ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού, την ανάσχεση της ανεργίας και τη στήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Δώστε μου την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας διεκδικώντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις με αξιοσύνη, διαφάνεια και χωρίς κομματικές εξαρτήσεις

Η στήριξη σας είναι πολύτιμη!!!

Λίγα λόγια για μένα…

Ονομάζομαι Ρεβέκα Γκέρατς και είμαι κόρη του Σπυρίδωνα και της Αθανασίας Γκέρατς. Γεννήθηκα στο Άργος Ορεστικό όπου και κατοικώ, μεγαλώνοντας με τον σύζυγό μου, Κώστα Χρήστου, τα δύο μας παιδιά.

Είμαι πτυχιούχος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου Πανεπιστημίου, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου Πανεπιστημίου και υποψήφια διδάκτορας Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Από το 2005 εργάζομαι στο Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Ανάπτυξης του Δήμου Καστοριάς με αντικείμενα τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό του Δήμου (Στρατηγικό – Επιχειρησιακό, Ετήσια Προγράμματα Δράσης, Σχέδια Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης), την Οργάνωση των Υπηρεσιών και την υποβολή και υλοποίηση ανταγωνιστικών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, έργων ΕΣΠΑ και INTERREG κυρίως σε θέματα ανάπτυξης, ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης αλλά και ανταλλαγής καλών πρακτικών.

Παράλληλα έχω εργαστεί ως αξιολογητής επενδυτικών σχεδίων του Αναπτυξιακού Νόμου, επενδυτικών σχεδίων ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του ΕΦΕΠΑΕ αλλά και ως ελεγκτής σε σχέδια Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και Ενίσχυσης της Απασχόλησης του ΕΟΜΜΕΧ.

Υπήρξα Ερευνητικός Συνεργάτης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε προγράμματα για την αντιμετώπιση της ανεργίας και της υποαπασχόλησης σε τοπικό επίπεδο αλλά και Επιστημονικός Συνεργάτης του Ινστιτούτου Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου σε ερευνητικά έργα για την ευρωπαϊκή, εθνική και τοπική ανάπτυξη και την υιοθέτηση δράσεων καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Από το 2007 μέχρι το 2011 δίδαξα σε προπτυχιακά μαθήματα του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Έχω διδάξει επίσης διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων και κατάρτιση επιχειρησιακών σχεδίων σε προγράμματα επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) και μαθήματα Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε προγράμματα του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ Δυτικής Μακεδονίας.

Συμμετείχα σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια με ανακοινώσεις ερευνητικών μελετών για την ανθεκτικότητα των περιφερειακών αγορών εργασίας και έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και καταρτίσεων.

Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, του Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολόγων και του Μητρώου Εξωτερικών Συνεργατών και Εμπειρογνωμόνων της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.).

Γνωρίζω αγγλικά και γαλλικά.

Γκέρατς Ρεβέκα του Σπυρίδωνα

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Καστοριάς

Back to top button