Καστοριά

Δήλωση υποψηφιότητας-συνέντευξη Εύης Κυβεντίδου

Υποψήφια με το συνδυασμό “ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γρηγόρη Γρηγοριάδη είναι η Εύη Κυβεντίδου, κόρη του Θεόφιλου και της Ευδοξίας Κυβεντίδου, μητέρα δύο κοριτσιών, της Δανάης και της Κατερίνας Νόλη.

Επί σειρά ετών εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως manager επιχειρήσεων. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο. Η επαγγελματική της ενασχόληση εδώ και τριάντα χρόνια, της έχει δώσει την γνώση και την εμπειρία ώστε να αφουγκράζεται τις ανάγκες της σύγχρονης επιχειρηματικότητας.

Η κ. Εύη Κυβεντίδου μιλά για την υποψηφιότητά της και τους λόγους για τους οποίους ασχολείται με τα αυτοδιοικητικά στον Δήμο Καστοριάς.

  • Τί σας ώθησε να ασχοληθείτε με τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης;

Παρά το γεγονός πως για πολλά χρόνια έζησα μακριά από τον τόπο μου, η αγάπη μου για την γενέτειρα και οι στενοί δεσμοί μου με την περιοχή με ώθησε στο να επιστρέψω.

Τα τελευταία δέκα χρόνια δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην πόλη μας. Οι αγωνίες μου για την ανάπτυξη και την προοπτική της Καστοριάς καθώς και οι δημιουργίες συνθηκών συγκράτησης των νέων ανθρώπων από τις τάσεις φυγής τους, συντέλεσαν στην απόφαση μου αυτή. Ζούμε σε έναν πανέμορφο τόπο του οποίου την αξία και την μεγαλοπρέπεια οφείλουμε να τιμήσουμε και να αναδείξουμε τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, καθώς και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις  αναβάθμισης και προόδου του.

Ο επικεφαλής μας Γρηγόρης Γρηγοριάδης με τις εξαιρετικές γνώσεις πάνω στους τομείς της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και η ομάδα των εκλεκτών συνυποψηφίων μου με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες για την προκοπή του τόπου, υπήρξαν πολύ σπουδαίοι παράγοντες ώστε να συστρατευτώ στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο των δημοτών μας.

  • Ποιά είναι τα σημαντικότερα ζητήματα στα οποία θα επικεντρωθείτε σαν συνδυασμός εάν εκλεγείτε;

Οραματιζόμαστε έναν δήμο σύγχρονο, καινοτόμο και αποδοτικό για τους πολίτες.

Ζητήματα καθαριότητας και καθημερινότητας αποτελούν την προφανή προτεραιότητα μας. Συνθήκες προσέλκυσης νέων επενδύσεων στον τόπο μας ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας είναι το μεγάλο μας στοίχημα.

Η ανάδειξη και η συντήρηση του πολιτιστικού μας πλούτου είναι χρέος όλων μας.

Η άρτια τουριστική προώθηση και προβολή της περιοχής θα συμβάλλει ουσιαστικά στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Κατά την διάρκεια των περιοδειών έχουμε αφουγκραστεί προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου, των αγροτών και κτηνοτρόφων καθώς και τις δυσλειτουργίες στις σχέσεις μεταξύ δήμου και θεσμών της περιοχής.

Οφείλουμε να εξομαλύνουμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ δήμου και δημοτών και να σκύψουμε με ειλικρίνεια στα προβλήματα φροντίζοντας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες τους.

  • Σε ποιον τομέα εκτιμάτε ότι μπορείτε να προσφέρετε εάν εκλεγείτε;

Η επαγγελματική μου ιδιότητα εκ των πραγμάτων μου δίνει τη δυνατότητα να έχω διαμορφωμένη και τεκμηριωμένη άποψη σε ζητήματα που αφορούν στον τουρισμό.

Μια επιστημονικά καταρτισμένη πρόταση προώθησης και προβολής του τουριστικού προϊόντος, θα αποτελέσει το κλειδί για να καταστήσουμε γνωστές, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, όλες τις συνιστώσες του συνολικού πακέτου προσέλκυσης  επισκεπτών ποικίλλου ενδιαφέροντος.

Εκκλησιαστικός, πολιτιστικός, αθλητικός και συνεδριακός τουρισμός καθώς και κάθε μόρφης τουρισμός αναψυχής, αποτελούν άξονες οι οποίοι μπορούν να κατακτηθούν με οργανωμένο σχέδιο και το απαραίτητο όραμα.

Τέλος, επιβάλλεται η συνεργασία και σύμπνοια με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (καταστηματάρχες εστίασης, ξενοδόχους, λιανιοπολιτές κλπ) ώστε να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα ικανοποίησης των επισκεπτών.

  • Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στους συνδημότες σας;

Καλώ όλους τους συνδημότες μας να στηρίξουν τον ανεξάρτητο συνδυασμό μας « ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ » με επικεφαλής τον άξιο και ικανό υποψήφιο δήμαρχο Γρηγόρη Γρηγοριάδη.Έχουμε το όραμα, την γνώση και την ικανότητα να συμβάλουμε ουσιαστικά στην ανάπτυξη και προοπτική του τόπου. Ταυτόχρονα ζητώ τη στήριξη σας στον προσωπικό μου αγώνα, υποσχόμενη ότι θα τιμήσω με ευλάβεια τη ψήφο σας και θα καταβάλω τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας. Σας ευχαριστώ πολύ.

Back to top button