Καστοριά

Δήλωση υποψηφιότητας Γιώργου Νικολόπουλου


Φίλες και Φίλοι, συναδέλφισσες και συνάδελφοι, συντρόφισσες και σύντροφοι.
Σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως περιφερειακός σύμβουλος , με τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Δυτική Μακεδονία στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς με επικεφαλής το Νόντα το ΣΤΟΛΤΙΔΗ.
Όλοι γνωρίζετε τους αγώνες μου, ως Ιδρυτής και Πρόεδρος για σειρά ετών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς και ως Μέλους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδας, για Ελληνική Αστυνομία ταγμένη ενάντια στο οργανωμένο έγκλημα, συμπαραστάτη και αρωγό του Πολίτη ,και όχι όργανο καταστολής ενάντια στους Αγώνες του εργαζόμενου λαού.
Τους Αγώνες μου μαζί με άξιους συνεργάτες, ως Πρόεδρος 20 χρόνια του Εξωραϊστικού- Πολιτιστικού Συλλόγου Εργατικών κατοικιών Καστοριάς <<ΚΕΛΕΤΡΟΝ>>, για το δικαίωμα του λαού μας σε φθηνή, ποιοτική και ασφαλή κατοικία, σε ένα πρότυπο Οικισμό Εργατικών Κατοικιών.
Τις πολύπλευρες Κοινωνικές δράσεις , από το 2014,στα πλαίσια της ταξικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μαζί με δυναμική ομάδα ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μου, ως Πρόεδρος του Εθελοντικού Οργανισμού <<Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί- Δράσεις για τον Άνθρωπο>>, για την στήριξη ευάλωτων Κοινωνικών ομάδων με έμφαση στο παιδί σε κίνδυνο και ανάγκη και ηλικιωμένων με ασθένειες κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Αυτά θέλω να υπηρετήσω και από τη θέση του Περιφερειακού συμβούλου στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς. Ευελπιστώ στη στήριξή σας!
Στο δίλημμα τα κέρδη τους η οι ζωές μας, επιλέγουμε τις ζωές μας!
Ο λαός θα σώσει τον λαό!

 

Back to top button