Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Δήλωση υποψηφιότητας Πολυχρόνη Ιερόπουλου (βιογραφικό)

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, συντοπίτισσες και συντοπίτες,

Ονομάζομαι Πολυχρόνης Ιερόπουλος, γέννημα-θρέμμα της Καστοριάς, γιος του Ιωάννη και της Ελένης και πατέρας τριών παιδιών, του Ιωάννη, του Κωνσταντίνου και της Σοφίας.

Αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του Γιώργου Αμανατίδη να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη” Συμμαχία για τη Ανάπτυξη”.

Συντάσσομαι σε αυτόν τον αγώνα, γιατί θέλω και μπορώ να γίνω μέρος των στρατηγικών σχεδιασμών σε επίπεδο περιφέρειας για την ανάπτυξη του τόπου μου. Για να διεκδικήσω ακόμη καλύτερες λύσεις για τα προβλήματα του νομού μας και πάνω απ’ όλα να μεταφέρω τη δική σας φωνή.

Γιατί ως ενεργός πολίτης της Καστοριάς, ως άνθρωπος με άποψη και γνώμη, αντιλαμβάνομαι άμεσα τα προβλήματα του νομού μας και προτίθεμαι σθεναρά να υποστηρίξω τον τόπο τον οποίο μεγάλωσα και κάθε δίκαιο αίτημα των συμπολιτών μου.

Προέρχομαι από τον κλάδο υγείας και έχω να επιδείξω πλούσιο επιστημονικό, εκπαιδευτικό, διοικητικό και κλινικό έργο:

Η επαγγελματική μου Σταδιοδρομία:

Υπηρέτησα τη θητεία μου ως  “Αγροτικός” ιατρός στο Π.Ι ΤΟΙΧΙΟΥ (Δ Βιτσϊου) πραγματοποιώντας εφημερίες στο Κ.Υ Αργους Ορεστικού. Ως ειδικευόμενος ιατρός αρχικά εργάστηκα στην Χειρουργική και μετά στην Ορθοπεδική Κλινική του Γ.Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ενώ το 2007 αποφάσισα να ακολουθήσω την ειδικότητα της Αναισθησιολογίας την οποία ολοκλήρωσα στο Πανεπιστημιακό Γ.Ν. Λάρισας.

Ως Ειδικός Αναισθησιολόγος ξεκίνησα την καριέρα μου στο Π.Γ.Ν.Λάρισας με το βαθμό του επ. Β΄ και συνέχισα για ένα μικρό χρονικό διάστημα ως εξιδεικευμένος Εντατικολογίας στην Μ.Ε.Θ του Γ.Ν.Ιπποκράτειου της Θεσ/νικής.

Το 2016 διοριστικα στο Γ.Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ όπου το 2019 ανήλθα στο βαθμό του επ. Α΄, παράλληλα πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στο ΕΚΑΒ της Δ. Μακεδονίας ως ιατρός συνεργάτης. Το 2021 μετά από κρίση έλαβα το βαθμό του Διευθυντή και μου δόθηκε η Διεύθυνση της Αναισθησιολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Βέροιας στο οποίο από το 2022 ασκώ και τα καθήκοντα του Διευθυντή του Χειρουργικού Τομέα.

Το Επιστημονικό μου έργο:

Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Παν. Θεσσαλίας.
Μετεκπαίδευση Ιατρείο Πόνου στο Γ.Α.Ν. “ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ” Θεσ/νικης
Μετεκπαίδευση στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Φροντίδα στο ΕΚΑΒ Θεσ/νικης
Κάτοχος Διπλωμάτων:
Δίπλωμα επάρκειας Βιοστατιστικής ECDL, ATLS, BLS/AED, ALS, ILS.

Το Εκπαιδευτικό μου έργο:

Εκπαιδευτής σε προγράμματα Προπτυχιακών σπουδών στις ειδικότητες Διασώστη Πλήρωμα ασθενοφόρου και Βοηθός Νοσηλευτή Χειρουργείου Εκπαιδευτής σε μεταπτυχιακά μαθήματα ειδικευομένων ιατρών στα Νοσοκομεία

Εκπαιδευτής σε Κλινικά Φροντιστήρια Νοσηλευτών σε Πανελλήνια και Πανευρωπαϊκά συνέδρια. Συμμετοχή ως ομιλητής αλλά και ως μέλος Προεδρείου σε διάφορα Ελληνικά συνέδρια

Το Ερευνητικό μου έργο:

Συμμετοχή σε διάφορες επιστημονικές ομάδες τα αποτελέσματα των οποίων έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα Διεθνή περιοδικά (Pub Med) αλλά και με την μορφή εργασιών σε διεθνή και Πανελλήνια συνέδρια.

Η ανανέωση του πολιτικού δυναμικού είναι πιο αναγκαία από ποτέ καθώς με αυτόν τον τρόπο θα σηματοδοτήσουμε την αλλαγή σελίδας στην Καστοριά μας, που είναι και η μόνη μας ελπίδα για να μπούμε ξανά σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.

Δεσμεύομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τιμήσω την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου, με μόνο και μοναδικό στόχο, να δημιουργηθούν οι καλύτερες συνθήκες ζωής που τους αξίζουν.

Δώστε μου την ευκαιρία να αποδείξω εμπράκτως ότι ΜΠΟΡΩ και ΘΕΛΩ.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Back to top button