ΚαστοριάΝεστόριο

Χρήστος Γκοσλιόπουλος: “Θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να ανταποκριθώ στις ελπίδες και προσδοκίες σας”

Αγαπητοί μου συμπολίτες,
Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να σας απευθύνω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ για την μεγάλη τιμή που μου κάνατε, να με αναδείξετε με την ψήφο σας για μία ακόμη φορά Δήμαρχο Νεστορίου.
Υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να ανταποκριθώ στις ελπίδες και προσδοκίες σας και θα προσπαθήσω εμπράκτως να διατηρήσω ακλόνητη την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλεται.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, τόσο του γενικού, όσο και των τοπικών ψηφοδελτίων, για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπο μου αλλά και για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Ευχαριστώ τους υπαλλήλους του δήμου όπως επίσης και όλους όσους πλαισίωσαν και βοήθησαν ανιδιοτελώς και εθελοντικά τον συνδυασμό μας -και ήταν στ’ αλήθεια πολλοί.
Ειδική μνεία αξίζει σε όσους δεν πέτυχαν να εκλεγούν.
Η ψήφος των πολιτών σε κάθε περίπτωση είναι σεβαστή. Αλλά και τα μετερίζια της κοινωνικής προσφοράς είναι πολυπληθή. Κανένας δεν περισσεύει. Όποιος θέλει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο θα βρεθεί σίγουρα τρόπος και θα του δοθεί κάθε ευκαιρία να το κάνει.
Θέλω να πιστεύω ότι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεργαστούμε και θα προχωρήσουμε μπροστά, όλοι μαζί, συμπολίτευση κι αντιπολίτευση, σαν μία ενιαία ομάδα, προκειμένου να υλοποιήσουμε τα κοινά μας οράματα, να βελτιώσουμε, κατά το δυνατόν, την καθημερινότητα μας και να διασφαλίσουμε την ανάπτυξη του αγαπημένου μας αυτού τόπου.
Χρήστος Γκοσλιόπουλος
Η φωτογραφία είναι από το εκλογικό κέντρο κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

 

 

Back to top button