Ελλάδα

Μηλόπιτα με κραμπλ αμυγλάδου

Για τη γέμιση:
3 μήλα κόκκινα,
50 γρ. ζάχαρη καστανή,
50 γρ, βούτυρο αγελάδος,
1 κ.σ. κανέλα,
1 κ.σ. κορν φλάουερ,
350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ,
150 γρ. βούτυρο αγελάδος,
150 γρ. ζάχαρη άχνη,
4 κρόκους αυγών,
1 βανίλια,
Για το κραμπλ αμυγλάδου:
100 γρ. βούτυρο αγελάδος,
100 γρ. ζάχαρη άχνη,
100 γρ. πούδρα αμυγδάλου,
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ,



Back to top button