Καστοριά

Μήνυμα Γρηγόρη Γρηγοριάδη προς τους δημότες Καστοριάς για τη 2η Κυριακή των εκλογών (βίντεο)

Χθες (Κυριακή 8/10/2023) το 59% των συνδημοτών μας ψήφισε ενάντια στη διαπλοκή, την αδιαφάνεια και τις σχέσεις συναλλαγής στον Δήμο Καστοριάς.
Το πρώτο βήμα απαλλαγής από όλα όσα διαβρώνουν την κοινωνία μας και από αυτούς που φρόντισαν, μόνο, για το προσωπικό τους συμφέρον, έγινε.
Η πλειονότητα των συνδημοτών μας έδωσε την εντολή της αλλαγής σελίδας στον Δήμο Καστοριάς. Στις έξι ημέρες που απομένουν μέχρι την Κυριακή των δεύτερων εκλογών, δεν μπορεί να υπάρξει κανένας απολύτως λόγος για να αλλάξουν την αρχική τους εντολή και να επικροτήσουν το ανύπαρκτο έργο ενός δημάρχου που στερείται βασικών γνώσεων, ικανοτήτων και προσόντων και έχει ως μόνο μέλημα του, την μελλοντική “επαγγελματική” του διασφάλιση.
Ο Υπ. Δήμαρχος Καστοριάς Γρηγόρης Γρηγοριάδης με το ήθος που τον διακρίνει, την εμπειρία διοίκησης που διαθέτει, τις γνώσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που κατέχει και την ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς αποτελεί – μετά το αποτέλεσμα των εκλογών – τον μοναδικό εκφραστή της αλλαγής στον δήμο Καστοριάς και τον άνθρωπο που έχει το σύνολο των προσόντων για να ηγηθεί της μεγάλης προσπάθειας αναγέννησης του τόπου μας.
Καλούμε την ερχόμενη Κυριακή τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μας να κάνουν το δεύτερο και καθοριστικό βήμα ώστε να φέρουμε την αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος μας και να χτίσουμε, όλοι μαζί, τον νέο Δήμο Καστοριάς της αξιοσύνης, της διαφάνειας, των αληθινών έργων που θα φροντίζει για την πλειονότητα των δημοτών και όχι για τους λίγους.
Καλούμε τους δημότες Καστοριάς, τις νέες και τους νέους μας, με τη δύναμη της ψήφου τους, να γυρίσουμε σελίδα στον Δήμο Καστοριάς και να γράψουμε ενωμένοι το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του τόπου μας, που θα είναι ένα κεφάλαιο ανάπτυξης και ευημερίας ολόκληρης της κοινωνίας μας.

Back to top button