Καστοριά

Ευχαριστήριο Ρεβέκας Γκέρατς

Φίλες και φίλοι,
Αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη απέναντι σε όλες και όλους εσάς, τους συμπολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, που με πιστέψατε και με εμπιστευθήκατε ως άνθρωπο και ενεργό πολίτη, και με τιμήσατε με την ψήφο σας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και όλες/-ους που μου εξέφρασαν συμπάθεια και εκτίμηση, παρότι δεν ήταν εφικτή η ενεργή στήριξή τους για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους.
Ξεχωριστή αναφορά οφείλω στην οικογένειά μου, ιδίως στον πατέρα μου, που μπήκε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση με πάθος και με βοήθησε όσο κανείς!!!
Στους στενούς φίλους και συνεργάτες που με στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις, αλλά και στους συνυποψηφίους με τους οποίους μοιραστήκαμε αυτόν τον πολύ σύντομο αλλά όμορφο αγώνα!!!
Με το αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου, μας δώσατε τεράστια δύναμη και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε στον επαναληπτικό γύρο των περιφερειακών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.
Σεβόμενη τις επιλογές καθεμίας και καθενός, την προσεχή Κυριακή, σας καλώ με καθαρή σκέψη να στηρίξετε τον συνδυασμό μας «Συμμαχία για την Ανάπτυξη- Η Δυτική Μακεδονία μπροστά» και το Γιώργο Αμανατίδη ως τον επόμενο Περιφερειάρχη!!!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!!
Ρεβέκα Γκέρατς

Back to top button