Καστοριά

Γρ. Γρηγοριάδης: “Σήμερα γυρίζουμε σελίδα και πάμε, όλοι μαζί, τον τόπο μας μπροστά”

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο Υπ. Δήμαρχος Καστοριάς Γρηγόρης Γρηγοριάδης στο 46ο Εκλογικό Τμήμα Πενταβρύσου

 Στο 46ο εκλογικό Τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς στο Γυμνάσιο Πενταβρύσου άσκησε, σήμερα το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα ο Υπ. Δήμαρχος Δήμου Καστοριάς Γρηγόρης Γρηγοριάδης και Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ».

Ο κ. Γρηγοριάδης συνομίλησε με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, τα οποία τον διαβεβαίωσαν ότι η εκλογική διαδικασία πραγματοποιείται κανονικά. Επίσης συνομίλησε με ψηφοφόρους οι οποίοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα ο κ. Γρηγοριάδης ανέφερε σε σύντομη δήλωσή του: «Σήμερα, στην κορυφαία αυτή στιγμή της Δημοκρατίας, άσκησα και εγώ το εκλογικό μου δικαίωμα. Διαπίστωσα ότι όλα πάνε καλά με την εκλογική διαδικασία γι’ αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους δικαστικούς αντιπροσώπους, στις εφορευτικές επιτροπές, όσο και στους υπαλλήλους του Δήμου Καστοριάς για την άριστη προετοιμασία των εκλογικών διαδικασιών».

Αναφερόμενος στην εκλογική αναμέτρηση ο κ. Γρηγοριάδης δήλωσε ότι:

«Οι συνδημότισσες και οι συνδημότες μας, σήμερα, επιλέγουν εάν θα παραμείνει η Καστοριά και τα χωριά μας ως έχουν ή εάν θα αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και θα προχωρήσουμε στην οικοδόμηση ενός καινοτόμου και ανθρώπινου Δήμου Καστοριάς που να μας αξίζει και αυτός ο δήμος να οδηγήσει τον τόπο μας στον δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου και στην ευημερία όλης της κοινωνίας και έχω την πεποίθηση ότι σήμερα γυρίζουμε σελίδα και πάμε, όλοι μαζί, τον τόπο μας μπροστά».

 

 

 

Back to top button