Φλώρινα

Φλώρινα: Έτσι έγινε το δυστύχημα με δύο νεκρούς – Το τροχαίο που προηγήθηκε, ο διαπληκτισμός και οι μπουνιές

Νέες λεπτομέρειες για το δυστύχημα στο κέντρο της Φλώρινας τα ξημερώματα της Κυριακής που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δύο ανθρώπων ενός 23χρονου και ενός 79χρονου φέρνει στη δημοσιότητα το ThessToday.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΧΛΑΤΛΗΣ

Όπως έγινε γνωστό περί τις 07:00 το πρωί της Κυριακής αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στο άγαλμα του Ρώσου στρατιώτη στη συμβολή των οδών Γρεβενών και Βογατσικού. Από την πυροσβεστική υπηρεσία Φλώρινας ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους ο 23χρονος οδηγός και ο 79χρονος συνοδηγός οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThessToday του τραγικού δυστυχήματος προηγήθηκε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημίες 200 μέτρα πριν, στο οποίο μάλιστα εμπλεκόταν το ίδιο όχημα αλλά και ο 23χρονος θανών. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο 23χρονος (πιθανολογείται υπό την επήρεια μέθης) προσέκρουσε σε όχημα που είχε σταματήσει πίσω από άλλο όχημα (αυτό του δυστυχήματος) τη στιγμή που επιβιβαζόταν ο 79χρονος.

Από την πρόσκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημίες σε τρία ΙΧ ενώ μάλιστα ακολούθησαν διαπληκτισμοί και χειροδικίες. Ο 23χρονος πάνω στην ταραχή του επιβιβάστηκε στο πρώτο όχημα χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία του ηλικιωμένου. Ανέπτυξε ταχύτητα και μετά από 200 μέτρα παραβιάζοντας την ροή του κυκλικού κόμβου που υπήρχε στο σημείο προσέκρουσε με φόρα στο άγαλμα του Ρώσου στρατιώτη.

“Μετά την πρόσκρουση το αμάξι άρπαξε φωτιά. Πήρα έναν πυροσβεστήρα και έσβησα τις φλόγες μαζί με τους περαστικούς. Στα χέρια μας ξεψύχησε ο 23χρονος. Ο ηλικιωμένος πέθανε ακαριαία” περιγράφει στο ThessToday αυτόπτης μάρτυρας. Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται τροχαίο δυστύχημα στο συγκεκριμένο σημείο.

Back to top button